Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúk érzik, hogy átszakad a...

A fiúk érzik, hogy átszakad a lány szűzhártyája?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 06:20
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Én lány vok, de szerintem nem, hisz elvileg a lánysem feltétlenül érzi, ha elszakad.De ez az én véleményem.
2010. febr. 8. 06:26
 2/9 anonim válasza:
78%
szerintem biztos hogy érzi, hisz könnyebben jár ki be a pénisze.nem?:P
2010. febr. 8. 06:45
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem tom, én mikor tampont kezdtem el használni, nem volt különbség az elsőnél(még szex előtt,mint most amikor már évek óta élek szexuális életet), szóval szerintem nem, amúgy meg azért lehet hogy könnyebebn megy a végén,mert az elején ég alapból ovatosan kezd neki és a végn amikor már a lány megszokta az érzést+elég nedves,akkor már tud ide+oda mozogni.AMúgy ha a léány nem elég nedves akkor akár sokadik szeretkezés után se biztos hogy könnyen bemegy.
2010. febr. 8. 07:10
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
én éreztem
2010. febr. 8. 08:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet érezni. Elsőnél max utólag fogod föl, h jé, az volt a szűzhártya... de tapasztaltabb ember már levágja.

Miért kérded?

2010. febr. 8. 09:36
 6/9 anonim válasza:
51%
Én éreztem rendesen hangos volt :)
2010. febr. 10. 20:46
 7/9 anonim válasza:
Nekem a harmadik alkalommal szakadt csak át, nem éreztük, csak picit véreztem utána. Mivel a szűzhártya rugalmas, ezért megesik, hogyí nem szakad át rögtön az elején.
2010. febr. 15. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Emberfüggő (Helyesebben szűzhártyafüggő)... Van olyan is, hogy a lány sem érzi, ha átszakad...
2010. febr. 23. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
a szűzhártya nem átszakad, alapból van rajta egy lyuk...
2010. febr. 27. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!