16 éves vagyok kicsit hájasabb típus és a péniszem 12,5 cm. Nem szeretnék rosszat alakítani egy csajnál. Gáz kis pénisszel leélnem az életem?
Figyelt kérdés
Eléggé hájas vagyok, nem az a sportos típus, de olyan kövérnek se mondhatom magam, (ne úgy képzeljetek el mint egy levágás előtti sertést. Ha van valaki köztetek aki egy kicsit túlsúlyos az ne vegyem sértésnek, csak magamat parodizálom) emiatt a fenekem tömöttebb és a péniszem körül is már kidudorodó a zsírpárna, azt szeretném tudni, hogy eltakarhatja-e a zsírpárna vagy talán akadályozhatja-e a növekedésbe? Próbáltam lejjebb nyomni és úgy 16,6 lett a méret. Meséljetek el nekem mindent amit erről lehet tudni.2015. jan. 18. 21:28
11/22 Takacs Laszlo 15 válasza:
A mereteden nem tudsz valtoztatni,de le tudsz fogyni.
12/22 anonim válasza:
Az örömszerző szerszám nem a gatyádban van!
Nőni fog még, csak húzgáld! Ha majd élesben játszol még jobban nő!
Semmi aggodalom!
13/22 A kérdező kommentje:
oké, kösz szépen :)
2015. jan. 22. 12:53
14/22 anonim válasza:
A pasime 11cm és amióta osszeszoktunk a szex isteni :D
15/22 A kérdező kommentje:
látom most már tényleg nincs mitől féljek, kösz szépen nektek! :)
2015. jan. 24. 23:41
16/22 anonim válasza:
Inkább pasizz! Passzív melegként ebben nem lenne semmi gáz. ;-)
17/22 A kérdező kommentje:
Inkább legyen gáz, minthogy buzuljak, kösz nem...
2015. febr. 5. 17:06
18/22 anonim válasza:
Nyugi! A f@rkad méretével semmi gond! A helyes mérés az, amikor a szeméremcsontnak nyomod a vonalzót. Szóval csak le kell fogynod, ami egyébként sem árt és máris egy átlagosnál nagyobb p.cs fog látszani.
19/22 A kérdező kommentje:
Wow, most megleptél, mert mikor lenyomtam, akkor nem nyomtam egész a szeméremcsontig, hanem csak egy kicsit, és így lemérve majdnem 18cm. Az igen, és még csak 16 éves vagyok..
2015. febr. 6. 12:07
20/22 anonim válasza:
ÉS akkor most büszke vagy magadra, hogy van rajtad 5,5 centi háj? XD Esélyt sem adnak a lányok, hogy kipróbálhasd a péniszed, ha egy vágásérett disznó kétszeresét nyomod... menj és mozogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!