A parom ajanlotta nekem h csinaljunk egy elojatekot, de en egy kicsit. H is mondjam nem nagyon szeretnem en olyan visszahuzodo tipus vagyok. En vagyok csak ilyen? Vagy csak hulyeseg miatt stresszelek?
Mar fel eve egyutt vagyunk es csak most jott elo ez.
De azert koszonom a valaszoloknak.
Nagyon jó dolog az előjáték. Érinteni a másikat mindenhol, örömet okozva ezzel egymásnak.
Ha nem nagyon szeretnéd, akkor még nem is kell. Nagyon fiatal vagy még. Ami nem baj, csak az írásod alapján még te is annak tartod magad, legalábbis úgy viselkedsz.
Fokozatosság elve. Mindig egyre többet, míg végül eljuttok egy orgazmusos előjátékhoz, pettinghez, de ha már készen állsz és nem gondolod azt, hogy ez rossz dolog.
Ha nem szeretned akkor ne csinald, eleg nagy kart okozhatsz magadnak lelkileg ha nem jol sikerul a dolog. Vard meg amig vagyni fogsz ra es nem lesznek ketsegeid.
Nem loverseny ez, hogy rohanj elore. Rengeteg idod van meg.
szólj annak a vén profi bálint Evának oszt ő megoldja a problematikádat...
69/f.a.s.z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!