Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 évesen szűz vagyok . Ti...

17 évesen szűz vagyok . Ti szakítanátok ezért a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok van egy 22 éves barátom. Tudja ,hogy előtte egy volt egy " komolyabb"pasi az életemben ,de nem feküdtünk le,mert a srác nem bírta azt mondani ,hogy szeret ,de azt szerete volna ha lefekszünk és én inkább szakítottam vele. Szerintetek gáz ,hogy 17 évesen szűz vagyok ? Fiúk ti szakítanátok ezért a barátnőtökkel?

2015. jan. 18. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szeretlek! Te vagy életem értelme!
2015. jan. 18. 21:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem szakít veled :) Szerintem inkább örülni fog neki, hogy ő az első neked
2015. jan. 18. 21:12
 13/20 A kérdező kommentje:
Itt nem a szeretleken van a lényeg hanem azon , hogy ha neki ahhoz tobb év kell.,hogy kimondja ,de ahhoz ,hogy sexeljen elég két hónap.
2015. jan. 18. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:

Úristen. Rohadtul gáz, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel. Öcsém.

Ez még előny is egy nőnek. Meg amúgy is miért állítod be a férfiakat egy bunkó szemétnek, hogy nem kell nekik 17 éves szűz lány.

Ez nekem kicsit sok volt. Már kis koromban úgy gondoltam, hogy ha nagy leszek majd minél később szeretném elveszíteni, mert annál nagyobb az értékem. Persze ez nem így van, semmilyen szűz vagy nem szűz lány nem értékesebb a másiknál, de hogy gáznak nem gáz, ha szűz vagy az fix.

Még ha 23 lennél és szűz lennél sem kéne aggódnod.

Az én barátom 18 volt és SZŰZ. Tudod, hogy én mennyire megörültem neki? Ő neki sem fordult meg a fejében, hogy ez nekem gond lenne. 1 hétre rá, hogy összejöttünk, akkor mondta ezt el. Én 15 voltam, természetesen érintetlen és szerintem ez volt a normális.

Volt heppem, hogy 17 éves koromig szűz akarok maradni, de végül csak a 16-ot sikerült betöltenem, annyira kívántuk már egymást.

Én most vagyok 18 ő pedig már 21 és nekem ez így tökéletes, főleg, hogy most már úgyse találnék még egy embert, akivel ilyen jól meglennék.

Jegyezd meg, hogy aki szakítana veled e miatt, az olyan is az életben. Egy 0, akivel nem lehet egy életet leélni.

Ugyanis nem szerelemből és tiszteletből határoz, hanem társadalmi idiótaságok által.

2015. jan. 18. 21:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem szakítanék emiatt. Ez csak tiszteletre méltó dolog egy lányban. Én örülnék neki, ha egyszer egy lány velem akarná elveszíteni a szüzességét. 25F
2015. jan. 19. 00:41
 16/20 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Nem,de nekem nem tudnal nemet mondani.
2015. jan. 19. 12:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos, hogy még szűz vagyok. Lehet a barátod is.

22/F

2015. jan. 31. 22:10
 18/20 anonim válasza:
én 24 vagyok és örülnék ha találnák olyan lányt aki 17 éves és szűz lenne ... becsülném érte nagyon !!!
2015. jan. 31. 22:25
 19/20 anonim válasza:
Nem gáz.19 leszek és szűz vagyok.
2015. jan. 31. 23:27
 20/20 anonim válasza:
hagyjuk már ezt a linkóci kérdést, te is nagyon jól tudod hogy nem fog ezért szakítani, egy fiú/férfi minden vágya hogy legyen egy nő akinek ő volt az első az életében. 23/F
2015. febr. 10. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!