17 évesen szűz vagyok . Ti szakítanátok ezért a barátnőtökkel?
Úristen. Rohadtul gáz, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel. Öcsém.
Ez még előny is egy nőnek. Meg amúgy is miért állítod be a férfiakat egy bunkó szemétnek, hogy nem kell nekik 17 éves szűz lány.
Ez nekem kicsit sok volt. Már kis koromban úgy gondoltam, hogy ha nagy leszek majd minél később szeretném elveszíteni, mert annál nagyobb az értékem. Persze ez nem így van, semmilyen szűz vagy nem szűz lány nem értékesebb a másiknál, de hogy gáznak nem gáz, ha szűz vagy az fix.
Még ha 23 lennél és szűz lennél sem kéne aggódnod.
Az én barátom 18 volt és SZŰZ. Tudod, hogy én mennyire megörültem neki? Ő neki sem fordult meg a fejében, hogy ez nekem gond lenne. 1 hétre rá, hogy összejöttünk, akkor mondta ezt el. Én 15 voltam, természetesen érintetlen és szerintem ez volt a normális.
Volt heppem, hogy 17 éves koromig szűz akarok maradni, de végül csak a 16-ot sikerült betöltenem, annyira kívántuk már egymást.
Én most vagyok 18 ő pedig már 21 és nekem ez így tökéletes, főleg, hogy most már úgyse találnék még egy embert, akivel ilyen jól meglennék.
Jegyezd meg, hogy aki szakítana veled e miatt, az olyan is az életben. Egy 0, akivel nem lehet egy életet leélni.
Ugyanis nem szerelemből és tiszteletből határoz, hanem társadalmi idiótaságok által.
Szerintem aranyos, hogy még szűz vagyok. Lehet a barátod is.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!