Ilyen esetben is fájhat az első együttlét?
a szexuális szó neked mit jelent? te jó ég... neked az nem szexuális ha magába nyom valamit és újjazza magát????
Tudod mit!
Ezen nem vitatkozok.
Ő kérdezett,én elmondtam a véleményemet,erről szól az oldal,az ő topicját meg nem rontom el te incidensemmel".
Szép estét neked!
Kedves Baba 87
A vitapartnereddel értek egyet, mivel a magyarázni akarásodból is látszik, hogy nem nagyon értesz eme szexuális dolgokhoz.
Ha egy lány önkielégítést végez, az ugyanolyan, mintha egy srác kiverné. Ergó egyikük sem szűz ilyen esetben szerinted.
A szüzesség mind a két félnél azt jelenti, hogyha a másik féllel lefekszik.
Pl egy lány csak akkor veszítheti el, ha egy igazi férfinak a nemi szerve járt benne, nem pedig holmi saját ujjak stb, mivel a szexualitás közös érzelmekkel jár, amit egy nő egyedül nem tud magának megadni.
Sokak sportolás közben "elvesztik a szűzhártyájukat", de könyörgöm, ez a hártya csak egy szimbóluma a szüzességnek, mivel legtöbbször ezt péniszek szakítják ki.
Szerinted egy 10 éves lány már nem szűz, ha egy sport közben mondjuk kiszakadt neki?
Ez a logika megmagyarázhatatlan.
A lényeg, hogy a szüzesség elvesztéséhez KÉT EMBER KELL.
KÉT EMBER: egy férfi és egy nő
(leszbikusok és homoszexuálisok más téma)
Drága Baba 87
A szexuális szó jelentésével tisztában vagyok. Egy szóval sem mondtam, hogy az önkielégítés nem a szexualitás része, sőt, nagyon is aláírom, hogy az. Viszont a szexuális együttléthez, szexuális aktushoz (ami a két ember közötti szexuális kapcsolatot jelenti) nincs sok köze. Ezek szerint te úgy gondolkozol, hogy ha valakinek esetleg szexuális fantáziái vannak, akkor az már egyenlő a szexeléssel (hiszen részedről ugyanúgy szexuális, mint az ujjazás vagy a konkrét behatolás), tehát akkor az illető nem szűz, és a fantáziálással konkrét szexuális tapasztalatokat szerzett?
Nem vitatkozni akarok, csak felnyitni a szemed azzal kapcsolatban, hogy orbitális baromságokat beszélsz. Nagyon remélem, hogy a 87 nem a születési évszámodat jelöli, mert akkor főleg elszomorító a felfogásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!