Elvesztette volna a szuzesseget?
Sziasztok
Van egy 14 eves hugom,aki egy lanynal toltotte a szilveszter ahol kiderult h kis hazibulit tartottak.ott meg ismerkedett hat eleg egy utolso szutyoknak kinezo gyerekkel.ezt meg is erositettek h ilyen a gyerek. Es nem tudjuk mi tortent ott de mar masnapra olyan szerelmes volt bele hogy azt mondta megoli magat ha nem lehet vele..anyam elven ha tiltja annal jobban akarja hagyta is..18eves a gyerek de mar facen is szexualis kepek vannak kint..hugom azota mas.ha felhozom neki a temat flegma bunko modon elhord mindennek h en ne szoljak bele.o se szolt bele az en eletembe.mintha o lenne az idosebb -.- azota furcs modon naponta akar 4szer is lefurdik.fogyasba van pedig formas kis alakja van idealis testsullyal. Forcsan ki van.kerekedve a feneke es a menese is masabb mint volt.en ritkan latom ot mert nem veluk elek en ezert vettem eszre.szerintetek megfektette a csavo?
Deh szuletem
Akkor fekudtem le a baratommal
Akkor vesztettem el egy tobb honapos.kapcsolatba
Gratulálok Ez aztán a példamutatás. Basztatod a húgodat, hogy 14 évesen elveszíti a szüzességét miközben te 16 évesen gyereket szültél. Gratulálok nagyszerű példát mutatsz neki. Így aztán végképp semmi beleszólásod mit csinál. Én azt is korainak tartom hogy 16 évesen veszíted el nem hogy még gyereket is szüljél.
Akárhogy 2 évvel korábban vesztette el de a húgod talán okosabb mert nem esett teherbe. Látszódik testvérek vagytok :D
6-os voltam.
Mi bajotok van? 20evesen szultem.gyereket neki
De erthetetlenek vagytok
16voltam amikor mar 6-7 honapja.egyutt.voltunk es lefekudtem vele.20evesen.szultem
Hat 14evesen ismerkedesul neki adni a szuzesseget. Jo gyerekeitek lenne. Nem szolni bele qq en jot akarok neki
De ti toletek mar 12evesen baszna csak mert nem szolhat bele.senki qq
nem nem te itt nagyon csúnyán rosszul mérted fel a helyzetet
úgy csinálsz mintha a húgodnak az anyja lennél és amúgymeg nem hinném hogy valaki az ilyesmit majd pont a nővérével fogja megvitatni mert mikor nekem a nővérem kezdett el pampogni akkor ráhagytam és ha kétesélyes volt hogy megcsinálom e akkor már csak azért se azt csináltam amit ő mondott mert lehet nem véletlen nem hallgat rád mert nekem is elég vicces volt "egy olyan jó akaró élettapasztalatokkal teli felnőtt nőtöl" hallani az okoskodásait és ahogy az életembe próbált beleszólni amikor ő örökké le volt baszva valamiért jogosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!