Ti mit tennétek? A barátommal (22) együtt vagyunk egy hete. Elötte barátok voltunk.
Hát márpedig továbbra is szűz vagy. Én amondó vagyok, hogy igenis mondd el neki, lesz ami lesz. Legalább tudod, hogy ennyit érsz-e neki, vagy végül felülemelkedik a kényességén, és normálisan megbecsül. Ha az előbbi, akkor mindenképpen jobban jársz nélküle, akármennyire is szereted.
Az neked nem jó, ha nem mondod el neki. Egyrészt mert valószínűleg úgyis kiderül akciózás közben, másrészt meg mert az első akkor is tud fájni, ha óvatosak veled, hát még ha "bevágja". Az első negatív élmény meg a jövő szexuális életedre is rossz hatással lehet, tehát érdemes nem elrontani. Mondd meg neki. Nem a te hibád, hogy olyasmit feltételez, ami nem igaz.
9: fel se merült benne hogy szűz vagyok
Volt 6 komoly kapcsolata.. Mindegyik szűz volt... Ez alatt értettem a sokat. Ezek mellett voltak sok egyéjszakás kalandjai.
" Forróvérű szűz. Nem gondolod, hogy ez oximoron?"
És te nem gondolod, hogy fájdalmasan buta vagy?
#14: Nem, nem gondolom.
És magyarázatot követelek! És ne mosakodj, indokolj!
Mert egy szűz lánynak is vannak szexuális vágyai. Én 19 éves koromig szűz voltam, mégis volt olyan, hogy annyira forrt a vérem, hogy akár napi 10x is kielégítettem magam, meg nagyon képes voltam kívánni a szexet. Semmi köze a szüzességnek ahhoz, hogy kiben mennyi vágy van. Az, hogy meg is valósítja-e, értékrendtől és tartástól függ.
De az ostoba, trágár privátod alapján úgyis hiába magyarázom...
" Te pedig nem mutattál hajlandóságot válaszolni. "
Nem egész nap a gyakori előtt rohadok, és nem várom nyálcsorgatva, hogy elmagyarázhassak alap dolgokat valami fogyatékosnak. :D Van más dolgom is.
Trágár, undorító privátokra meg nem válaszolok, mert túl keveset érnek ahhoz az ilyen emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!