Félek attól, hogy mit fog szólni a pasi, ha megtudja, hogy 23évesen is szűz vagyok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 10:09
1/7 anonim válasza:
jajj má! mit számít az?? komolyan.
Amúgy még jó is. egy 23 éves szűz lányt betörni :D az aztán a jó program :)
24f
2/7 anonim válasza:
Én is 23 évesen veszítettem el és nem féltem tőle. A barátom eleve tudta így úgyis állt hozzá a dolgoknak.
Ha komoly bensőséges a kapcsolatotok akkor nyíltan mond meg neki. Ha szeret, akkor ez nem lehet gond. :)
3/7 anonim válasza:
EGy intelligens pasi csak örülhet ennek. Van akik kimondottan szűzességre licitálnak. Nem hallottál még erről? A lényeg, hogy a partner legalább némi tapasztalattal rendelkezzen.
4/7 anonim válasza:
Ha normális, akkor még örül is neki.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem probléma a mai világba még ritka, hogy valaki 23 évesen szűz.:)
6/7 anonim válasza:
Nem ez számít ti nagyon okosak hogy szűz-e vagy sem! A hozzáállása számít!
7/7 anonim válasza:
3-as! Miért lenne az fontos, hogy a partner némi tapasztalattal rendelkezzen?
Szerintem biztos megvan annak is a varázsa, ha két ember aki szereti egymást együtt lépik meg az első alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!