Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hetero lánynak tartom magam,...

Hetero lánynak tartom magam, de szeretném ha egy másik, idősebb csaj venné el a szüzességem, ez normális szerintetek?

Figyelt kérdés

2015. jan. 13. 00:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
19%

Júúúúúj 7., 10., soha többé, semmilyen témával kapcsolatban ne nyilvánítsatok véleményt :"D (Főleg 7. ne)

Szűz az, akinek nem volt még szexuális kapcsolata más emberrel, NEM pedig más ELLENKEZŐ NEMŰ emberrel. A szexuális kapcsolat a lényeg... Egy másik emberi lénnyel....... Értitek. (Nem?)

Maximum a nők teherbeejtéséhez kell a pénisz, bár már ahhoz sem minden esetben...

Egyébként kérdező, nincs ezzel semmi baj, (még ha pár hülye ezt is irkálja) bár lehet nem ártana átgondolni ezt a hetero dolgot ^^

2015. jan. 15. 02:37
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

Ember, te olvastad is azt amit azok a válaszok tartalmaznak és fel is fogtad, vagy csak néztél ki a fejedből?

Adott a kérdező aki egy lány és arra volt kíváncsi, hogy lány a lánynak elveheti-e szüzességét. Ergo nem, mert igen csak egy pasi veheti el.

Olvasd el mi van odaírva, ha nem érted olvasd el még egyszer, ha mégsem érted akkor mégegyszer. Szövegértésed kb. a 0-ával egyenlő.

2015. jan. 15. 08:29
 13/20 anonim ***** válasza:
33%

Elolvastam, és sírtam/nevettem rajta, elhiheted...

TE nem olvastad el, amit ÉN írtam, vagy a szövegértésed 0... (-1?)

2015. jan. 15. 13:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Gondolom tisztában vagy vele, hogy mert te saját elméletet gyártottál a szüzesség fogalma mögé, attól az még nem lesz elfogadott se egyházi, se biológiai szempontok szerint. A jelenlegi értelmezés szerint és ennek ha akarsz nyugodtan nézz utána a szüzesség elvesztésének fogalmát két ellenkező nemű ember között létesített testi kapcsolathoz és konkrétan szexuális aktushoz köti.

Amugy pedig a te gondolkodásod szerint minden olyan ember részéről szűz vagy, akivel még nem szexeltél.

De javaslom annak is nézz utána, hogy a szex nem feltétlenül jelent konkrét aktust is. Mint ahogy különbség van a szex és a szeretkezés fogalma között is. No de szerintem erről felesleges vitát nyitni, mert értelmetlen ameddig csak a saját álláspontod szerint vagy képes gondolkodni és más véleményét vagy érvét átgondolás nélkül elutasítod.

2015. jan. 15. 14:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Definitions of virginity loss:

There are varying understandings as to which types of sexual activities result in loss of virginity. The >>>>>traditional!!!!!!!!!!!!<<<<< view is that virginity is only lost through vaginal penetration by the penis, consensual or non-consensual, and that acts of oral sex, anal sex, mutual masturbation or other forms of non-penetrative sex do not result in loss of virginity. A person who engages in such acts with no history of having engaged in vaginal intercourse is often regarded among heterosexuals and researchers as "technically a virgin".

By contrast, gay or lesbian individuals often describe such acts as resulting in loss of virginity.Some gay males regard penile-anal penetration as resulting in loss of virginity, but not oral sex or non-penetrative sex, and lesbians regard oral sex or fingering as loss of virginity. Some lesbians who debate the traditional definition consider whether or not non-penile forms of vaginal penetration constitute virginity loss,while other gay men and lesbians assert that the term virginity is meaningless to them because of the prevalence of the traditional definition.[3][10] Whether a person can lose his or her virginity through rape is also subject to debate, with the belief that virginity can only be lost through consensual sex being prevalent in some studies.

Researcher and author Laura M. Carpenter states that despite perceptions of what determines virginity loss being as varied among gay men and lesbians as they are among heterosexuals, and in some cases more varied among the former, that the matter has been described to her as people viewing sexual acts relating to virginity loss as "acts that correspond to your sexual orientation," which suggests the following: "So if you're a gay male, you're supposed to have anal sex because that's what gay men do. And if you're a gay woman, then you're supposed to have oral sex, because that's what gay women do. And so those become, like markers, for when virginity is lost."

Okké......

" még nem lesz elfogadott se egyházi [...] értelemben"

ne told már ide az egyházat, könyörgöm :D Mi van, ha én Odinban hiszek? Vagy Olorunban? Vagy MacGyverben..? Az egyháznak semmi keresnivalója a hálószobában...

"a te gondolkodásod szerint minden olyan ember részéről szűz vagy, akivel még nem szexeltél."

Addig vagyok szűz, amíg más emberi lénnyel nem szexeltem, honnan szedsz te ilyeneket? XD Nem olyan bonyolult ez...

"De javaslom annak is nézz utána, hogy a szex nem feltétlenül jelent konkrét aktust is."

Szex = konkrét aktus, csak az áll rajtad, hogy mennyi érzelmet viszel bele, ettől lesz esetleg szeretkezés...

" No de szerintem erről felesleges vitát nyitni, mert értelmetlen ameddig csak a saját álláspontod szerint vagy képes gondolkodni és más véleményét vagy érvét átgondolás nélkül elutasítod."

wow, ez olyan szép volt, hogy akár én is írhattam volna...

Értem én, hogy neked 5.ben virággal és méhecskével magyarázták a dolgot (esetleg angolnával és barlanggal? Vagy papa macival és mama macival?) de az ember -jobb esetben - idővel többet megért a körülötte lévő világból, és ehhez mérten változik a gondolkodása...

2015. jan. 15. 18:06
 16/20 A kérdező kommentje:
ebből szex lesz
2015. jan. 15. 20:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Na az tuti nem. Ha ő lenne az utolsó ember a földön, akkor se.

Egyébiránt sincs értelme vitát folytatni olyannal aki trollkodni jár fel és arra élvez, hogy beleköt mindenkibe okkal ok nélkül. Egyszerűen nincs kivel vitatkozni, így jobb ráhagyni. Az ő dolga miben hisz, azzal meg nem győz meg, hogy érdemi érvet nem tud felhozni az álláspontja mellet, ellenben a személyeskedés az megy neki.

2015. jan. 15. 22:29
 18/20 A kérdező kommentje:
pedig szexelnetek kéne
2015. jan. 16. 17:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem van kivel. Úgyhogy ő oldja meg magának ahogy akarja :)
2015. jan. 17. 10:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Vastag bőr kell ahhoz, hogy 4 sornyi kifejezetten személyes sértegetés után odaírd, hogy én személyeskedek x"DDD

Na mindegy, részemről ennyi, elmondtam mindent, amit akartam.

(Mellesleg kérdező, elég szadista hajlamaid vannak... :D)

2015. jan. 17. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!