22 évesen ciki már szűznek lenni? Lány vagyok. Vagy hiba várni az igazira?
Szerintem nem és az igazival sincs baj olyan értelemben,ahogyan kiegészítetted.
Én örülnék neki,ha ilyen korban lévő lányokból,egy szűzzel jöhetnék össze,de 18 felett egyre ritkább.
Nem ciki. Egyik barátnőm 24 éves és úgy tűnik mostanában fogja elveszíteni, mert talált egy olyan férfit, akivel szeretik egymást és akiben bízik.
Amikor jónak érzed.
Egy lánynál egyáltalán nem ciki. Egy normális gondolkodású férfi számára ez azt jelzi, hogy van önbecsülésed. (Vagy lehetetlen elvárásaid vannak egy "igazival" kapcsolatban. :) A történelem során mindig is az volt a normális, hogy egy nő csak egy férfit engedett magába életében. És utána azzal élte le az életét. Aztán jöttek a marxisták*, a szüfrazsettek, a rock and roll, a hippik, a postinor, az AIDS. Szép új világ.
(*Aki nem tudja, miért keverek ide "politikát", az keressen rá a "Kommunizáljuk Zsófit" kifejezésre. Ez nem politikai kérdés, hanem világnézeti, értékrendbeli kérdés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!