Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye normális, hogy 1 hét...

Ugye normális, hogy 1 hét múlva leszek 16, de még szűz vagyok, nem csókolóztam senkivel és nem is jártam senkivel? (lány)

Figyelt kérdés

Igaz, van olyan srác, aki szeretett volna összejönni velem, de én nemet mondtam neki, mert úgy voltam vele, hogy ha nem érzek semmit, akkor csak rossz lenne neki és nekem is. Olyan is van, aki viszont elvette a józan eszem másfél éve. :D Viszont neki meg én nem kellek.

Az ilyen 12 évesen már nem szűz gyerekek meg erősen irritálnak.

2015. jan. 11. 23:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#10: A többiekre ne figyelj. A kapcsolattal (ha normális), nincs gond, de az is épp olyan jó, ha még nem volt kapcsolata valakinek.

Hogy egy példát mondjak: Volt (van) egy lány ismerősöm. Most 20 éves, és pár hete van barátja. Ő az első kapcsolata.

2015. jan. 11. 23:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
igen normális mindenkinek így kellene hogy normális legyen!!!
2015. jan. 11. 23:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Haha, én 20 vagyok és szint úgy mint te. :)

És nem fogom magam odaadni akárkinek csak azért, hogy "már nem vagyok szűz" státuszom legyen!!!

Sokan büszkék rá,hogy bennük már nem tudom hány f@$z járt. Ők valahol születésnél elveszthették az erkölcsöt meg az önbecsülést.

2015. jan. 11. 23:45
 14/21 anonim ***** válasza:
Boldog születésnapot kívánok előre! :)
2015. jan. 11. 23:48
 15/21 A kérdező kommentje:

#13 Én is így vagyok vele. Majd ha lesz valaki, akiben bízok annyira és szeretem annyira, hogy odaadjam neki magam, akkor megteszem. De addig semmiképp.

#14 Köszönöm szépen! :)

2015. jan. 11. 23:55
 16/21 anonim ***** válasza:
nagyon helyes gondolkodás
2015. jan. 12. 00:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Nagyon jól gondolkozol. Ez lenne a normális. Egyszer majd nagyon jó feleség leszel, akire büszke lehet, az ura.
2015. jan. 12. 00:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit körülnézel a gyakorikérdéseken, láthatod, hogy még huszonévesek is felteszik ugyanezt a kérdést. Úgyhogy semmiről nem maradtál le. Azzal a fiúval feküdj le majd, akiről el tudod képzelni, hogy családot alapítanál vele és együtt öregednétek meg. (Az persze nem biztos, sőt manapság nem valószínű, hogy így lesz, de legalább ne legyen elképzelhetetlen a dolog számodra.)
2015. jan. 12. 15:16
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Elvenném a szülinapodon.

Mutassál már 12 éves nem szüzeket, mert ez eléggé csak legenda. Manapság inkább egyre több a depis koravén szűz...

2015. jan. 13. 00:22
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 Te beteg vagy?
2015. jan. 13. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!