Ugye normális, hogy 1 hét múlva leszek 16, de még szűz vagyok, nem csókolóztam senkivel és nem is jártam senkivel? (lány)
Igaz, van olyan srác, aki szeretett volna összejönni velem, de én nemet mondtam neki, mert úgy voltam vele, hogy ha nem érzek semmit, akkor csak rossz lenne neki és nekem is. Olyan is van, aki viszont elvette a józan eszem másfél éve. :D Viszont neki meg én nem kellek.
Az ilyen 12 évesen már nem szűz gyerekek meg erősen irritálnak.
#10: A többiekre ne figyelj. A kapcsolattal (ha normális), nincs gond, de az is épp olyan jó, ha még nem volt kapcsolata valakinek.
Hogy egy példát mondjak: Volt (van) egy lány ismerősöm. Most 20 éves, és pár hete van barátja. Ő az első kapcsolata.
Haha, én 20 vagyok és szint úgy mint te. :)
És nem fogom magam odaadni akárkinek csak azért, hogy "már nem vagyok szűz" státuszom legyen!!!
Sokan büszkék rá,hogy bennük már nem tudom hány f@$z járt. Ők valahol születésnél elveszthették az erkölcsöt meg az önbecsülést.
#13 Én is így vagyok vele. Majd ha lesz valaki, akiben bízok annyira és szeretem annyira, hogy odaadjam neki magam, akkor megteszem. De addig semmiképp.
#14 Köszönöm szépen! :)
Elvenném a szülinapodon.
Mutassál már 12 éves nem szüzeket, mert ez eléggé csak legenda. Manapság inkább egyre több a depis koravén szűz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!