Ne akarjár már beleszólni az életébe,ha neki úgy jó.
Na és akkor mi van,attól ugyanúgy ember és kész,nem kötelező,fűvel-fával,dugni.Ez csak a mai rothadt társadalom,és a sok sze xmániás ba rom ember kitalációja.
2014. aug. 5. 21:37
4/22 anonim válasza:
Nem mindenkinek ugyanazok a céljai. Neki ilyen az életvitele, ennyi. Miért ne lenne normális? Nincs megszabva, hogy mikor és mennyit kell d*gni.
2014. aug. 5. 21:37
5/22 anonim válasza:
Nem lehet, hogy frigid vagy aszexuális? :/
2014. aug. 5. 21:38
6/22 anonim válasza:
Talán a kommunikáció nála a probléma, nem tud a férfiakkal kommunikálni. Esetemben pl. ez a probléma áll fenn, én 23 éves vagyok. Egyszerűen nem tudom hogy kezdeményezzek, s a másik probléma, hogy nincsenek a környezetemben velem egykorú fiúk. A buliban ismerkedésről meg az a véleményem, hogy nem jó ötlet, szóval egyszerűen ha próbálozni is szeretnék az ismerkedéssel sincs rá lehetőségem.
2014. aug. 5. 21:42
7/22 anonim válasza:
6-os ezt te elolvastad "és ahogy látom nem is érdekli"
Mert ő nem is keresi,mert nem akar ennyi,ahogy az egyik válaszoló mondta ilyen az életvitele ennyi,én se keresek pélfául párt,miért mert most nem kell ennyi.
2014. aug. 5. 21:45
8/22 anonim válasza:
Mert huzat van a fejében. Más oka nem nagyon lehet. Vagy dugja a kutya...
2014. aug. 5. 21:48
9/22 anonim válasza:
Semennyire.
2014. aug. 5. 22:01
10/22 anonim válasza:
Vallásos a család, mert az nagyban befolyásol mindent.
Egyébként nagy híve vagyok annak, hogy szerelemből kell elveszíteni, de ebben a korban, amikor már gyerekeket kéne vállalni nem bánom kivel, csak essen túl rajta, hogy minél előbb megérezze a szex örömeit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!