Mennyire normális, hogy egy 31 éves lány még mindig szűz?
és ahogy látom nem is érdekli. Nem volt még udvarlója se.
testvéremről van szó
Ha még az is kiderülne, hogy a csillagjegye is szűz, akkor érthetőbb a dolog. :)
De ha állandóan ezzel nyaggatod, akkor csak jobban bezárkózik és úgy véletlen sem lesz udvarlója.
Ha... De ezt inkább nem írom le.
Azért normálisabb, mint 13 évesen teherbe esni.
-álomvilágban él.
-lehetetlenek az elvárásai.
-netán a csillagjegye miatt.
-(szerinte) senki nem érti meg a dolgait.
-és azért, mert nem szeret társaságban lenni!
Miért ne lenne normális? Vagy lemaradtam valamiről, és tényleg bevezették, hogy kötelező x emberrel lefeküdni y éves kor előtt+min. 3 gyereket szülni?
Ha nem érdekli a szex, akkor ez van, ő ilyen, lehet, hogy aszexuális.
Persze nem is biztos, hogy szűz, lehet, hogy csak nem köti az emberek orrára a kapcsolatait/kalandjait.
Megint más szituáció az, ha pl vallási okokból maradt szűz, de szerintem ez sem elítélendő.
Szerintem semennyire.
Nyilván, valami oka van - pl. gátlásos, csúnya, aszexuális (ha nem érdekli a téma), olyasmi történt vele, amiről nem beszél...
Egyébként mi közöd hozzá?
Szívesen megnézném fényképen, nagyon kíváncsi vagyok a 20+ szűz nőkre, 30+ról meg már ne is beszéljünk.
Ha a szíve mélyén se vágyik szexre, kapcsolatra akkor azzal semmi probléma de ha igen és egyszerűen tehetetlen ezen a téren akkor az inkább sajnálatos mint nem normális.
Írhatnál róla többet.
Karrierista? Beteg? Tesi hibája van? Csúnyácska? Magának való? ...? ...?
Barátnők is vagytok vagy csak testvérek? Mi a munkája, szabadidejében mit szokott csinálni? Vannak barátnői, barátai?
Jövőjéről nem szokott beszélni?
Én szívesen ismerkednék ilyen lányokkal.
30+ /F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!