Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire normális, hogy egy...

Mennyire normális, hogy egy 31 éves lány még mindig szűz?

Figyelt kérdés

és ahogy látom nem is érdekli. Nem volt még udvarlója se.

testvéremről van szó

2014. aug. 5. 21:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Önmagában ez semmit nem jelent. És így, hogy nem ismerjük, csak találgatni tudunk, semmit nem tudunk mondani erre, mert nem ismerjük az okát, hátterét.
2014. aug. 5. 22:25
 12/22 anonim ***** válasza:

Ha még az is kiderülne, hogy a csillagjegye is szűz, akkor érthetőbb a dolog. :)

De ha állandóan ezzel nyaggatod, akkor csak jobban bezárkózik és úgy véletlen sem lesz udvarlója.

Ha... De ezt inkább nem írom le.

Azért normálisabb, mint 13 évesen teherbe esni.

-álomvilágban él.

-lehetetlenek az elvárásai.

-netán a csillagjegye miatt.

-(szerinte) senki nem érti meg a dolgait.

-és azért, mert nem szeret társaságban lenni!

2014. aug. 5. 22:39
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
VAGY MERT CSAK NEM AKAR!! Ezt hogy nem lehet felfogni,itt mindenki okoskodó hülye,nem kért segítséget csak a testvére kotnyeleskedik itt.És mivel mindenki szexel fűvel-fával manapság akkor ez már nem normális meg gáz,hát jó undorító felfogás az biztos.Férfi vagyok,akinek pont azt kellenne mondania hogy nem normális,de nem vagyok hülye zombi ki a társadalmat követi,a bolondak társadalmát.
2014. aug. 5. 22:49
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

Miért ne lenne normális? Vagy lemaradtam valamiről, és tényleg bevezették, hogy kötelező x emberrel lefeküdni y éves kor előtt+min. 3 gyereket szülni?

Ha nem érdekli a szex, akkor ez van, ő ilyen, lehet, hogy aszexuális.

Persze nem is biztos, hogy szűz, lehet, hogy csak nem köti az emberek orrára a kapcsolatait/kalandjait.

Megint más szituáció az, ha pl vallási okokból maradt szűz, de szerintem ez sem elítélendő.

2014. aug. 5. 23:56
 15/22 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem semennyire.

Nyilván, valami oka van - pl. gátlásos, csúnya, aszexuális (ha nem érdekli a téma), olyasmi történt vele, amiről nem beszél...

Egyébként mi közöd hozzá?

2014. aug. 6. 13:04
 16/22 anonim ***** válasza:

Szívesen megnézném fényképen, nagyon kíváncsi vagyok a 20+ szűz nőkre, 30+ról meg már ne is beszéljünk.

Ha a szíve mélyén se vágyik szexre, kapcsolatra akkor azzal semmi probléma de ha igen és egyszerűen tehetetlen ezen a téren akkor az inkább sajnálatos mint nem normális.

Írhatnál róla többet.

Karrierista? Beteg? Tesi hibája van? Csúnyácska? Magának való? ...? ...?

Barátnők is vagytok vagy csak testvérek? Mi a munkája, szabadidejében mit szokott csinálni? Vannak barátnői, barátai?

Jövőjéről nem szokott beszélni?

2014. aug. 6. 16:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Hasonló helyzetben vagyok én is, csak az én tesóm 29 éves. Ha gondolod, privátban értekezhetünk egy kicsit.
2014. aug. 25. 14:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Én szívesen ismerkednék ilyen lányokkal.

30+ /F

2014. aug. 25. 15:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó (18.), téged nem zavar az, ha 30 évesen még kapcsolata sem volt a lánynak? Már az olyan kérdésekre is, hogy huszonévesen szűz valaki, olyan válaszok jöttek, hogy biztosan valami baja van a lánynak.
2014. aug. 25. 16:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó (19)! Nem, engem nem zavar. Én érdekesnek tartanám, ha egy viszonylag idősebb lánynak én lehetek az első, akár csak párkapcsolatilag is. Türelmes vagyok az emberekhez, ha az kell, és ez tetszene. Tetszene, hogy nem úgy viszonyulna hozzám, hogy na, még egy pasi, akiből már amúgy is volt 1-2, hanem inkább újdonság lennék számára.
2014. aug. 25. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!