Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ferfiak, fontos hogy lássátok...

Ferfiak, fontos hogy lássátok a barátnőtök mellét?

Figyelt kérdés
Nem merem megmutatni a barátomnak a melleimet mert furák. Az baj ha sohase látnátok a barátnőtök mellét?
2015. jan. 11. 16:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Miért mi a gond a melleddel?
2015. jan. 11. 16:52
 12/25 anonim ***** válasza:
Mert vizuális típusok vagyunk, és, ha kívánjuk a másikat, akkor szőröstől-bőröstől tesszük azt.
2015. jan. 11. 16:55
 13/25 anonim ***** válasza:

ha szeretnél vele együtt lenni, akkor ez annak a szerves része...

Csak gondolj bele gyk-ra kitesznek kevésbé vonzó melleket is, és majdnem mindenki odáig van értük. Ne légy magaddal nagyon kritikus, mert a pasik azokat a nőket szeretik, akik fejben rendben vannak magukkal, és felmerik vállalni hogy igen ez én vagyok. Az se szép ha túl tökéletes pl. szilikon eset...

2015. jan. 11. 16:55
 14/25 anonim válasza:
Küldj képet és akkor megmondom, hogy furák-e!
2015. jan. 11. 16:57
 15/25 anonim válasza:
Kérdező jól sejtem azt,hogy nem vagy a melleiddel meg elégedvel?Ezzel gondolok arra,h pl.kicsi vagy nem egyformák.Ezzel ne foglalkozz senkinek se egyformák.Ha ugy ahogy vagy nem tetszik a barátodnak akkor hagyjátok az egészet.De ne te mutasd meg neki hanem enged ha közelit hozzá.
2015. jan. 11. 17:00
 16/25 anonim ***** válasza:

Az baj ha sohase látnátok a barátnőtök mellét?

lol

2015. jan. 11. 17:00
 17/25 anonim ***** válasza:

Az hiszed lenne beleszólásod? Levenném rólad a melltartót amíg alszol vagy egyszerűen "letépném" majd vadul rá!

Úgysem nagyon tudsz ez ellen mit tenni és nem is kell. Attól, hogy azt hiszed még nem látta, már lehet látta, de ha esetlen nem is akkor is nagyjából tudja hogy néznek ki.

2015. jan. 11. 17:02
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tényleg nem veszi le a pólót, melltartót nem lehet tudni milyen a melle, a push up csodákat tesz.
2015. jan. 11. 17:03
 19/25 anonim ***** válasza:

És mit fogsz csinálni, ha szexnél nyúl a melltartódért, hogy levegye? Rácsapsz a kezére? :D :D

Kérdező, szedd össze magad, nézegesd a tükör előtt, és mondogasd, hogy szép! :D

2015. jan. 11. 17:04
 20/25 Noren1989 ***** válasza:

Visszakérdezze a barátod, h megmerje mutatni a farkát, csakmert görbe ?

25/F

2015. jan. 11. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!