Korai lenne még?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és a barátom is 15 éves. Fél éve lesz 13-án , hogy együtt vagyunk ,mindketten szeretnénk és úgy érezzük , hogy felvagyunk rá készülve. Viszont 15 évesen korai lenne még annak ellenére , hogy nagyon szeretjük egymást és biztosak vagyunk benne , hogy egymással szeretnénk elveszteni?2015. jan. 10. 19:15
1/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül korai. Ha tényleg úgy érzitek, nem érdemes várni én azt mondom, viszont nagyon figyeljetek oda mindenre: védekezés, legyetek ellazulva, figyeljetek közben egymásra.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi
és jön majd magától a dolog vagy beszéljük meg elötte ,hogy mit hogyan szeretnénk? Érzékien jobb, melyik pózba?
(bocsi ha hülye kérdéseket tettem fel)
2015. jan. 10. 19:20
3/10 anonim válasza:
Azért nem árt valamennyire ismerni a saját testeteket előtte, ez alapján lehet előtte beszélgetni, hogy hogyan lenne a legjobb. Először mindenképp óvatosan, aztán utána jön magától és közben is jelezzetek egymásnak, hogyan lehetne jobb.
4/10 anonim válasza:
Igen, korai lenne. Mint látod, mindig jön valaki, aki támogatja azt, hogy ennyire fiatalon szexeljenek. A kommentedben is feltettél egy csapat hülye kérdést, amire előre abszolút nem lehet választ adni...A te korosztályodtól jön aztán a legtöbb "Lehetek terhes?" című kérdés, ami nem véletlen.
5/10 anonim válasza:
4-es, azért 15 évesen már tud mérlegelni az ember, nem kisgyerek már. Felhívtam rá a figyelmet, hogy nagyon figyeljenek mindenre. A kérdések, amiket a kérdező feltett szerintem nem kortól függenek, ha valaki 20 évesen szűz, akkor is vannak ilyen kérdései. 15 évesen a védekezés megoldása a legproblémásabb.
6/10 anonim válasza:
Azzal, hogy nem kisgyerek, kissé vitatkoznék. Oké, nem 12 éves, de na. Miért olyan nehéz a védekezés megoldása? Egy gumit felhúzni?
8/10 A kérdező kommentje:
elmagyarázta már mindneki , hogy mennyire fontos a védekezés és hasznáni fogunk gumit és talán elkezdek fogamzásgátlót szedni.Nem leszek terhes, 15 évesen. Tudom , hogy gyerek vagyok de eszem azért van.
2015. jan. 10. 20:38
9/10 anonim válasza:
#7: És nehéz elmenni Tescoba, Sparba, Coopba, Auchanba? Soroljak még?
Kérdező: Úgy látom, te elhatároztad magad, hogy szexelni akarsz. Akkor meg minek teszel fel kérdést? Úgy se tudunk befolyásolni.....És ilyen fiatalon ne szedj fogamzásgátlót, többek közt azért, mert nem tesz jót.
10/10 anonim válasza:
Korainak korai, de most mi mit csináljunk ez ellen? Hiába mondjuk azt, úgysem fogsz ránk hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!