Nagyon korai még?
Figyelt kérdés
A barátommal tíz hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást. Én 15 vagyok ő pedig 17.
15L
2014. dec. 23. 16:44
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem korai :)
#1 nezd meg hova irta es utana kerdezoskodj szerintem ez most kivetelesen egyertelmu..
4/12 A kérdező kommentje:
Az hogy elveszítsem
azért kérdeztem meg itt mert nem vagyok biztos benne
2014. dec. 23. 16:48
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) harmadik :)
2014. dec. 23. 16:49
6/12 anonim válasza:
Amíg nem vagy biztos benne, addig igen.
7/12 anonim válasza:
Ismered a tested?Tudod mi jár azzal ha lefekszel vele?Tudod mit hogyan kell csinálni?Ha mindennel tisztában vagy és szeretnéd is akkor ne habozz.Én mondjuk azt mondanám hogy 17-18 kor szerencsésebb lenne de ez az én magánvéleményem.
8/12 A kérdező kommentje:
Abbam biztos vagyok hogy vele szeretném elveszíteni de abban nem hogy 15 évesen nagy baj lenne e
2014. dec. 23. 16:51
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. dec. 23. 16:51
10/12 smbence válasza:
Na figyelj:)
Először is ha nagyon félsz akkor semmiképpen se feküdj le vele, legyél biztos magadban, ha szereted, élvezni fogod:)
Másrészt van egy lányismerősöm aki szintúgy 15 évesen vesztette el a 17 éves barátjával:)
És még mindig együtt vannak és szeretik egymást:)
Örülök ha segítettem:)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!