17L szűz vagyok. A barátommal le szeretnénk feküdni, de félek, hogy terhes maradok. Hogyan védekezzünk (gumival), hogy ne maradjak terhes?
A szüleimmel nem beszélek fiúkról, szóval az a z ötlet kilőve, hogy ilyesmikről kérdezzek. Anyukám biztos azt mondaná, hogy még korai.
Nagyon szeretem és kivánom a barátomat.
Lenne pár kérdesem:
A gumit mikor húzzuk fel?Az előjáték nem szabad túl sokáig tartson ruhában? Mondtok kérlek tanácsokat?
Köszönöm szépen a válaszokat a 9. és a 10. válaszolónak!!! Ment a zöld pacsi. 10. válaszoló, sajnos még nem került sor az első szexre, mert nem úgy alakultak a dolgok, de igyekszünk.
A kérdést véletlenül elirtam. "...hogy terhes leszek"
#10es vagyok
Annyit akarok meg hozzafuzni,hogy ha meg nem kerult sor a lenyegre, ne eroltessetek hadd tortenjenek spontan a dolgok(mar ha nem zavar be a hely es idobeosztas), es ne kapkodjatok...csak lazan, igy baj nem lehet :)
szerintem ne is feküdjetek le ha a szüleitek nem tudnak róla
főleg ha nem vagy még 18 éves de ha anyira karod ak csak ruhában mert egyik óvszer sem véd 100% osan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!