Ha prostihoz megyek, mondjam meg neki, hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Még szûz. Szeretnék egy hivatásoshoz menni. Csak nem tudom mikor mondjam el neki hogy még szûz vagyok. Lehet akkor nem vállal.2015. jan. 9. 16:45
2/12 anonim válasza:
Miért nem mész el olyanhoz aki eleve vállalja?
3/12 anonim válasza:
es miert mondanad meg? -,- ne mond meg xd
5/12 anonim válasza:
De most ha pl nem tudja lehet elmennél 3 perc alatt aztán mit csinálsz utána?
6/12 anonim válasza:
minden prosti válalja a szüzeket nem kell mondani
7/12 anonim válasza:
Hát én már láttam olyat hogy nem vagy csak kérésre... van ahol direkt kiírják mi igen mi nem stb.
8/12 anonim válasza:
Van aki nem vállal szüzeket. A telefonos egyeztetésnél mondd neki és kérdezd meg nem probléma e? Így főleg rá hagyatkoznál. Erre az esetre olyan bérnőstényt keress aki kellően kezdeményező az értékelések alapján és aki képes a saját kezébe venni az irányítást és dicsérik is. Akkor garantáltan jól sül el a dolog. Meg te is. :D
9/12 anonim válasza:
Szerintem annál jobban fogja "élvezni" a dolgot. Majd meséld el milyen volt
10/12 anonim válasza:
Ne egy prostituálttal veszítsd el a szüzességed. Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!