Elvesztettem a szuzessegem es anyu sejti ezt. Hogyan mondjam el neki?
Nem lehet, hogy csak fogamzasgatlot akar iratni?
Am mi koze van ahhoz, hogy szuz vagy-e meg?! Eddig sem ertettem, miert kene feltetlenul elmomdani...
#15: Na ja...
Egyébként hogy nem lehetnél vele suli után? Berángatna anyukád a kocsiba vagy mi?
éééés elkezdesz kölönmatekratöriremagyarra járni.
néha azért tényleg menj el, h legyen alibid.
Szerintem anyud azért akar eltiltani, mert jót akar neked és félt téged. Érzelmi csalódástól, leányanyaságtól, ilyesmiktől. Szóval itt próbáld megragadni a helyzetet, ha beszélgetésre kerül a sor. Meg kell győznöd, hogy bízhat benne hogy tudod, mit csinálsz.
Sajnos az is elképzelhető, hogy nem így van és csak a túlzott birtoklási vágya és hatalmi komplexusa beszél belőle. Ez esetben nem hiszem hogy sok mindent lehet tenni, próbáld meg megnevelni az anyádat...
Másrészt viszont szerintem is korai volt, de hát változtatni már nem lehet rajta így inkább a jelenre és a jövőre koncentrálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!