Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elvesztettem a szuzessegem es...

Elvesztettem a szuzessegem es anyu sejti ezt. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Bement a baratom anyukajahoz es megkerdezte ot is persze a baratom anyukaja falazott nekunk. Anyu el akar vinni orvoshoz es mondta a baratom anyukajanak hogy ha tenyleg lefekudtunk eltilt tole. Anyukam nagyon szigoru. Egy eve vagyunk egyutt a baratom most lett 17 eves. Es latom anyun hogy tudja mi volt de felek ha elmondom neki akkor eltilt a baratomtol. Par honap es 16 leszek kerlek segitsetek.
2015. jan. 7. 21:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Gondolom nem lehetek vele hetvegen meg suli utan sem.
2015. jan. 7. 21:30
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet, hogy csak fogamzasgatlot akar iratni?

Am mi koze van ahhoz, hogy szuz vagy-e meg?! Eddig sem ertettem, miert kene feltetlenul elmomdani...

2015. jan. 7. 21:31
 13/27 anonim válasza:
100%
Ülj le vele és mond el neki hogy szerelmesek vagytok úgy érezted itt az ideje ne aggódjon tudjátok mit csináltok és h a tiltásnak semmi értelme nem lenne mert azzal csak fájdalmat okoz neked stb..sok sikert:)
2015. jan. 7. 21:32
 14/27 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem tablettat akar iratni mondta a baratom anyukajanak hogy a szuzessegem miatt visz el. Majd szepen megprobalom vele megbeszelni remekem annyira nem akad ki.
2015. jan. 7. 21:34
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
"ne aggódjon tudjátok mit csináltok" HAHAHAHA
2015. jan. 7. 21:46
 16/27 anonim ***** válasza:

#15: Na ja...

Egyébként hogy nem lehetnél vele suli után? Berángatna anyukád a kocsiba vagy mi?

2015. jan. 7. 22:02
 17/27 A kérdező kommentje:
Otthon var es ha kesek rajon hogy vele voltam.
2015. jan. 7. 22:06
 18/27 anonim ***** válasza:
82%

éééés elkezdesz kölönmatekratöriremagyarra járni.

néha azért tényleg menj el, h legyen alibid.

2015. jan. 7. 22:11
 19/27 PearlDiver ***** válasza:
52%

Szerintem anyud azért akar eltiltani, mert jót akar neked és félt téged. Érzelmi csalódástól, leányanyaságtól, ilyesmiktől. Szóval itt próbáld megragadni a helyzetet, ha beszélgetésre kerül a sor. Meg kell győznöd, hogy bízhat benne hogy tudod, mit csinálsz.

Sajnos az is elképzelhető, hogy nem így van és csak a túlzott birtoklási vágya és hatalmi komplexusa beszél belőle. Ez esetben nem hiszem hogy sok mindent lehet tenni, próbáld meg megnevelni az anyádat...

Másrészt viszont szerintem is korai volt, de hát változtatni már nem lehet rajta így inkább a jelenre és a jövőre koncentrálj.

2015. jan. 7. 22:12
 20/27 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
2015. jan. 7. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!