Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg hátrány ha a lány szűz?

Tényleg hátrány ha a lány szűz?

Figyelt kérdés
19 éves a fiú. Hátrány ha a lánynak még barátja sem volt így ugye egyértelműen szűz. Sokan mondják hogy szűzzel szexelni nem jó meg sok a probléma vele, de egy rendes kapcsolatban ez miért nem 'dicsőség' a fiúnak ha ő az első aki hozzáért úgy a lányhoz?
2015. jan. 3. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én személy szerint szívesebben lennék elsőre szűz lánnyal, bár lehet azért mert én is az vagyok. 19/F
2015. jan. 3. 19:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem "dicsőség" lenne. Örülnék egy szűz barátnőnek. Másképp gondolkoznak az emberek, lehet a srác pont nem így gondolja, de ha tetszel neki és emiatt nem akar végül tőled semmit, akkor egy bunkó!
2015. jan. 3. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fiú nem tudja megbecsülni és tisztelni azt a lányt, aki legelőször vele osztja meg ezt az élményt, az nem érdemli meg azt, hogy része legyen benne.

Hogy sok a probléma egy szűzzel? Nos talán kicsivel jobban kell rá odafigyelni. De ez probléma lenne? Annak semmiképp aki egyébként a testi kapcsolatot nem a saját testi vágyainak beteljesítéseként fogja fel, hanem a kölcsönös örömszerzés egyik bizalmas és felettébb élvezetes módjának.

Maga testi kapcsolat ugyanis a kölcsönösségről és a feltétel nélküli bizalomról szól. Ha valakinek ez teher, annak inkább valók a műanyag segédeszközök, azokat ugyanis nem érdekli, hogy törődnek-e velük vagy sem.

2015. jan. 3. 21:47
 4/11 anonim válasza:
nálam előny!
2015. jan. 3. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez akkora hülyeség ez a hátrány, előny dolog.

Az én esetemben nem csak én hanem a barátom is szűz volt és 18 éves. Én nagyon örültem neki és ő is nekem.

Nincs macera egy szűz lánnyal, csak őszinte szerelem.

Tudni kell valakit igazán szeretni és nem csak a szex után menni.

Ha valaki kitartó és teljesen meghódít egy szűz lányt az szexuálisan is jobban kifizetődő, mert lehet örökké a fiú mellett marad és nagyszerű partner az ágyban az életben.

Nálam így volt és teljesen megérte.

Soha nem fordult meg ilyen hülyeség a fejemben mikor kisebb és szűz voltam, nem értem manapság miért aggódja túl magát minden fiatal fiú és lány.

2015. jan. 3. 23:08
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Az utolsó válaszolónak még írnék annyit, mert szerencsére nem érti a dolgot, hogy én sokszor lettem már amiatt visszautasítva vagy éppen hirtelen elfelejtve mert megtudták hogy szűz vagyok és nem volt még barátom akkor azt gondolták hogy 'aah én ennyit nem várok a szexszel amennyit egy szűz lánnyal kéne'.:)

2015. jan. 3. 23:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák, vannak ilyenek is a földön, de ez csak töredék és az ő felfogásukat annyira nem értem, mint azt, hogy "Isten mindig is volt". Valamikor neki is meg kellett "teremni, születni".

Ez nem hátrány.

De ugyanezt szokták mondani, csak fiúnál, hogy nem szeretik ha szűz, ez is hülyeség.

Akkor úgy mondom, hogy egy igazán normális ember még örül is neki, nemhogy zavarná. És az ilyen emberekkel lehet igazán életet összekötni.

2015. jan. 4. 03:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:)

Én is így gondolom és én 'becses' dolognak tartom hogy (oké, fiatal vagyok) de még semmilyen módon nem adtam magam oda senkinek. Olyannak szeretném majd aki tényleg, úgy igazán elveszi az eszem több szempontból is.:))

2015. jan. 4. 04:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem hátrány a lányoknál ha valaki szűz. De fontos a jó hozzáállás! Ugyanis a legtöbbetek nagyon idiótán viselkedik és közel sem odaadó!

Ezért van az hogy:

"sokszor lettem már amiatt visszautasítva vagy éppen hirtelen elfelejtve mert megtudták hogy szűz vagyok és nem volt még barátom akkor azt gondolták hogy 'aah én ennyit nem várok a szexszel amennyit egy szűz lánnyal kéne'.:)"

Nem azért nem akarnak mert várni kell rád, hanem a sok gyökér szűz nőtársad tett arról hogy ne akarjunk újra szűzzel együtt lenni!

2015. jan. 5. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem az a hátrány szerintem, hogy szűz (mert egy alkalom és vége), hanem, ha sokat kell rá várni. És nem tudhatja az elején, hogy megéri-e, főleg, hogy a szex által lesz teljes egy kapcsolat. Ha megmondod az elején, hogy igen, szűz vagy, 1-2 hónapra szükséged van még, szerintem nem probléma. Ha meg ennyire se hajlandó, akkor az nem egy rendes kapcsolat.
2015. jan. 6. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!