Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, titeket zavarna ha...

Paristogo kérdése:

Fiúk, titeket zavarna ha eljutnátok egy lánnyal a szexig de kiderülne hogy még szűz amikor a vele egykorúak márnem azok?

Figyelt kérdés
Bajlódnátok vele akkor is ha csak egy éjszakáról lenne szó? 17L
2015. jan. 3. 15:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam egyéjszakázni. Amúgy nem zavar, ha szűz vagy, mindenki úgy kezdte.

23/F

2015. jan. 3. 15:29
 2/12 anonim válasza:
100%
Csak előnyt jelent! Viszont egy éjszakás kalandnál leállítanám magam, ne velem veszítse már el..
2015. jan. 3. 15:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Semmi szégyellni való nincs benne ha nem egy kis ... lehet hogy egy normális embernek tartogatja
2015. jan. 3. 15:30
 4/12 anonim ***** válasza:

En is pont ilyen helyzetben vagyok... szexelni akar, de talan nem erne meg az egesz. Mert valoszinu csak egy ejszaka lenne.

Amugy tuti nem zavarna, hogy szuz vagy. A pasiknak ez bejon ;)

17L

2015. jan. 3. 15:30
 5/12 anonim válasza:
Szerintem ha odáig jutnánk, az ilyen dolgokat már rég megbeszéltük volna. Az egyéjszakásak meg...szerintem lelketlen egy dolog... 17/F
2015. jan. 3. 15:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem a vele egykorúakkal, illetve azok nagy szájával vagyok együtt, ezért legkevésbé sem zavarna. Annyi, hogy óvatosabb lennék, és lehet kicsit körültekintőbben beszélgetnék vele a szexualitásról, hogy meglegyen a teljes bizalom köztünk.

Persze most le fognak pontozni azok, akik azt szeretik, hogy vérzik a szűz vagina és a nő sikít a fájdalomtól.

2015. jan. 3. 15:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Szívesen tanítanám! És igyekeznék, hogy annyira élvezze, hogy biztosan több legyen egy éjszakánál!
2015. jan. 3. 15:35
 8/12 PearlDiver ***** válasza:
Alapból nem törekszem egyéjszakás kalandokra. De ha esetleg eljutnék idáig valakivel, az csak úgy lehetne hogy a lány bekamuzza nekem, hogy nem szűz már és a szex előtt vallja be. Ha erre képes azért hogy elveszítse, akkor már inkább velem mint valami bunkó állattal, szóval nem visszakoznék. Nem nevezném bajlódásnak, inkább szeretettel megtanítgatnám mindenféle izgalmas dologra :)
2015. jan. 3. 15:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Én lányként így vesztettem el, nem is tudtam volna előbb szólni, mert egyéjszakásnak indult. Eléggé meglepődött, de igazából nem zavarta, nem rontotta el a hangulatot, figyelt rám (szerencsére velem nem volt probléma, nem fájt, és pettingeltem már korábban). Utána mondjuk össze is jöttünk, de akkor nem így indult.
2015. jan. 3. 15:49
 10/12 anonim ***** válasza:

17 évesen szerintem nem azon kéne gondolkodnod,hogy egy éjszakás kalandtól veszítsd el a szüzességed csak azért mert a Veled egyidősek már nem azok. Ez egy oltári nagy baromság és idióta felfogásra utal. Attól Te nem leszel több,sőt kevesebb leszel,ha 17 évesen ebbe belemész.

Nem vagy lemaradva semmiről. Várd ki az időt ,amikor belép egy komoly pasi az életedbe,akinek oda adhatod magad. Nem kell a tömeg után menni,hiszen minden ember egyedinek születik...

2015. jan. 3. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!