A barátommal elszántuk magunkat a nagy lépésre. Csak attól fél, hogy nagyon "bántani" fog. hiába mondtam neki h megbízom benne, és tudom h óvatos lesz nem tudom megnyugtatni. Esetleg valami tanács, hogy nyugtassam meg?
bántani??
na ha így indulsz neki ,inkább hagyd az egészet
Teljesen megnyugtatni nem fogod tudni ha ennyire félt. Neked mindenképp minimum kellemetlen lesz, ha nem is fog fájni, esetleg annyit tehetsz majd ha már benned van, hogy igyekszel nem túlságosan mutatni ha fáj, mert talán arra nem görcsöl rá annyira. Félre ne érts, ne azt mondom, hogy szorítsd össze a fogad és tűrj, ha nagyon fáj természetesen állítsd le.
Ha csak éppen hogy feszülsz egy kicsit és érzed, hogy jobb is lesz, akkor csak folytassátok :)
Nálunk is ez volt az elején, párom tapasztaltabb volt, én totál szűz, mégis én bizonygattam a páromnak, hogy nem gáz, más is túlélte, szólni fogok ha fáj, ne aggódjon stb. Mégsem tudtuk végigcsinálni, annyira izgult, hogy félúton lelankadt neki.
Később persze összejött, és azóta is minden oké :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!