Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Nektek az első alkalom...

Lányok! Nektek az első alkalomnál lassan, finoman, vagy egyből, "erőszakosabban tolta be a fiú?

Figyelt kérdés
Fiúk is írhatnak,hogy ők hogyan tették be a lánynak

2015. jan. 1. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Farok guillotinet érdemel az erőszakos fajta.
2015. jan. 1. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Nekem eléggé határozottan, de nem tudta, hogy szűz vagyok, csak annyit, hogy tapasztalatlan. Nem volt kellemetlen, sőt, nagyon kívántam.
2015. jan. 1. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Én pont hogy rászóltam, hogy legyen határozottabb, mert elég lassan csinálta, és fájt is, és úgy csak tovább fájt volna. :)

Úgyhogy nekem nem jött be ez a lassú maszatolás. :)

2015. jan. 1. 17:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes választ #5
2015. jan. 1. 17:57
 5/7 anonim válasza:
Nekem lassan finoman mert nagyon féltem az elsőtől és nagyon görcsös voltam.Folyamatosan piciket próbálkozott.Síkosítót is vett.Elsőre nem sikerült átszakítani a szűzhártyát több alkalom kellett mert nagyon rugalmas volt a szűzhártyám.
2015. jan. 9. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
15%
Mennyire qurva van itt... Bezzeg velem egy szűz lány sem akar ismerkedni....
2018. jan. 27. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
72%

26 voltam, párom 17 és nullkilométeres.

Én sokat adtam az előjátékra hogy nagyon nedves legyen a kis puncikája és nagyon kívánja a behatolást. Inkább szinte elélveztettem szájjal izgatással először, hogy nagyon tocsogjon. Majd a behatolást úgy ejtettem meg, hogy finoman, nem erőszakosan, de határozottan tettem meg (be) vérzett is és kicsit fájt is neki, de nem volt vészes és utólag is elismerte az ügyességemet.

2018. nov. 20. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!