Mennyi idő után feküdjek le a barátommal ha még szűz vagyok?
16 éves vagyok
2 hónapja járunk
Én első barátomnál úgy voltam, hogy 11 hónap után sem kívántam. A jelenleginél 2 hónapot sem bírtam várni, vele vesztettem el. Nem bántam meg!
A lényeg az, hogy ezt érezni fogod, ne tervezgess.:) Ja és én 15 voltam.
Gondolja ezt egy nő...
Az igazság meg az hogy egyszerű biológiai és pszichológiai okok miatt csak az a férfi szokott hónapokat várni akinek a szexuális élete rendben van. Értsd ez alatt, hogy van más is neki...
Egy férfinek meg az hogy kit szeret és kivel szexel két külön fogalom általában. Sőt a férfiak többsége alapvetően nem is monogám. Amelyik férfiben semmi vadászösztön nincs az gyakran arra is képtelen hogy egyáltalán párkapcsolatot létesítsen. Néhány pofára esés után feladja a próbálkozásokat.
én is szűz vagyok még de pár hónapja járok a jelenlegi barátommal és még mindig nem feküdtem le vele . nekem 4 dolog kell ehhez :- bizalom , -rendesen ismerjem meg ,-érezzem hogy szeret , szerelmes, törődő, -én is szeressem
és már majdnem meg is van annyi hogy még jobban meg szeretném ismerni :) 20/L
30 éves vagyok.
Igen, a szűz lányok gyakran hiszik hogy a férfi a végtelenségig tud uralkodni az ösztönein és napi szinten könnyít majd magán randi után. A valóság meg az hogy szerelem ide vagy oda, ettől egy idő után be lehet kattanni.
Én a szexuális étvággyal és fantáziával nem rendelkező nőket inkább nagy ívben elkerülöm. Nem akarok önsorsrontó lenni...
"Az igazság meg az hogy egyszerű biológiai és pszichológiai okok miatt csak az a férfi szokott hónapokat várni..."
aki nem csak magára gondol, hanem fontosnak tartja a szerelme igényeit is. Pl. azt, hogy jó élmény legyen neki az első, pl. azt, hogy ne siettesse, hogy fel legyen rá készülve, hogy ne ugorják át a sok örömet adó megismerés lépcsőit.
Volt szűz barátnőm, és 9 hónap után adta nekem a szüzességét, de addigra már sok klassz élményt adtunk egymásnak, megismertük egymást és egymás testét.
És olyan felszabadult és fantáziadús az ágyban, hogy bőven "megérte a várokozás". Azt gondolom, megfektethettem volna 2 hónap után, de akkor nem élvezné most ennyire a szexet.
Na de majd a tizedik barátnő után talán ráunsz te is a folyamatos marokmarcsára. Meg fogod érteni ha éveken át több napot leszel összesen a marcsival mint az igazi nőkkel.
Így fiatalon még elhiszed a nőknek hogy ez így van rendjén és romantika meg rózsaszín égbolt. Nincs ezzel gond, én is elhittem, volt hogy én is várt.comm hónapokat, éveket potyára... Majd írd meg itt a véleményed tíz évvel később...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!