Mennyire csúnya dolog kihasználni roma lányokat a szüzesség elvesztésére?
Figyelt kérdés
Nálunk falun vannak fiatal (16-17) roma lányok, akik igazán könnyek kaphatóak.
Tehát, első randi után nem extra a d*gás.
Én olyan vérbeli szűz gyerek vagyok.
Szerintetek?
2014. dec. 28. 20:31
11/12 anonim válasza:
8. Ezt benézted, mert még életemben nem voltam ilyen buliban...Klub, disco. Egy rendezvény van, amire ellátogattam 2014 során, és az a novemberi PlayIT show. xD
Egyébként a kérdésedre válaszolva: r**adtul gusztustalan dolgok, tényleg, amiket írtál. Lehet iszogatni, de annyira szerintem senki se legyen részeg, hogy már annyira nem tud figyelni a tetteire, hogy vadidegenekkel csinálja egy undorító wc-ben, ami ki tudja, mikor volt fertőtlenítve, és az adott buli során is többen is összehánytak.
12/12 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet! Én is vérbeli szűz gyerek vagyok. Régebben majdnem sikerült lefeküdnöm egy roma lánnyal. Csak valaki köpött a barátjának ... A roma lányok olyan tüzesek :) De jó is lesz neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!