Szerintetek? Ha szűz csajjal szexelek véreznie kell?
Figyelt kérdés
Ha egy szűz csajjal szexelek akkor véreznie kell a puncijának?
Haverommal ezen veszekszünk :D ő azt állítja hogy véreznie kell
2014. dec. 23. 00:01
4/18 anonim válasza:
Nincs igaza a haverodnak! Nem mindenki vérzik. Adottság kérdése. Nézzetek utána a neten pl.
De miért számit a vérzés?
5/18 A kérdező kommentje:
Szoba kerult a baratnom es en mondtam h en.vettem.el.neki,erre o kerdezi h verzett e ,en meg mondtam h nem es akkor jott az h akkor nem szuz mert egy szuz csajnak 100% hogy vereznie kell
2014. dec. 23. 00:08
6/18 anonim válasza:
Igen, véreznie kell. Addig nem hagyom abba, amíg nem vérzik.
7/18 anonim válasza:
Mert elszakad a szűzhártyája. De pl. vannak olyan lányok, akiknek elszakad az első szex előtt (pl gimnasztika miatt.)
Nos, ők bár a hártya sérülése miatt "nem szűzek", de ettől még érintetlenek. És szerintem ők pl. biztosan nem véreznek. :)
8/18 anonim válasza:
Hát a haverod nagyon tudatlan akkor ilyen téren, ugyanis vannak olyan szűz lányok, akik véreznek és vannak olyanok is, akik nem. Szóval most amiatt ne "vádoljátok" a barátnőddel azzal, hogy már nem volt szűz és hazudott neked, mert nem vérzett!
9/18 anonim válasza:
Véreznie NEM KELL, de előfordulhat.
Relatív. Nem minden nő vérzik.
Én például egyáltalán nem véreztem.
10/18 anonim válasza:
*** a barátnődet azzal (bocsi, már fáradt vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!