Amikor elöször szexelek a fiumal és én még szüz vagyok ö nem akkor tudni fogom mit csináljak? Vagy mit csináljak? Irányitani fog?
Figyelt kérdés
mer ö már nagyon akarja én is csak ne tudom h mit fogok csinálni abban a helyzetben 16/L 1 éve vagyunk együtt2012. ápr. 15. 15:04
1/5 anonim válasza:
Ne görcsölj rá. Hagyd, hogy történjenek a dolgok. Mivel a barátod már nem szűz, tudni fogja mit és hogyan csináljon, rá bízhatod magad.
2/5 anonim válasza:
Én csak pettingeltem párommal, de nagyon oda figyelt rám, ha fájt abba hagyta, mondta,h ha valami nem jó azonnal szóljak stb... :)
Én szűz vagyok, párom már rendelkezik bőven tapasztalattal ^^
Tehát nyugodtan bízd rá magad, én pl mindig nagyon szégyenlős vagyok előtte... A legfőbb bajom ez...
20L
3/5 anonim válasza:
Biztos tudja. Csak megfelelően tartsd oda a puncid?
4/5 anonim válasza:
Menni fog az magától is, ne félj ;) Nem biztos hogy kellemes lesz, de minden együtt töltött aktussal jobbá és jobbá fog válni. Nem bonyolult dolog, élvezni fogod ha vigyáz rád! Csak engedd el magad, lehet hogy pár perc alatt annyira bele is jössz, hogy át is veszed az irányítást. Nem te lennél az első a történelemben :D
5/5 anonim válasza:
Fogalmazásból elégséges,de szaporodni már azt akar....csúcs...a jövő nemzedéke...
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!