Lányok és fiúk! Miért vonzóak számotokra a szűz csajok/pasik?
Most meg az egyik adón a Pite 5 - pPcér maraton.
Felvetődött bennem a kérdés, hogy ha léteznek egyáltalán ilyen emberek, aki kifejezetten a szüzekre buknak, miben találják őket vonzónak?
Én pasi vagyok, és izgatónak találom, ha egy lány szűz, de persze nem ez az elsődleges szempont.
Mindkét nem véleményére kíváncsi vagyok korral együtt, ha lehet.
26/F
én azért szerettem, hogy a pasim is (én is!) szűz volt amikor megismertük egymást és szeretkeztünk az első alkalommal (csodálatos volt), mert így tudtam, hogy nem feküdtem le az összes nemlétező partnerével is, hanem csak vele
végül is ha valaki orba-szájba szexel vagy ha csak szexelget akkor is, ha én lefeküdnék vele, akkor lefeküdnék az előző partnereivel is..... és kitudja mit szednék össze
de szerencsére ez nem így volt és van :D
imádjuk egymást és ez így van jól!!!
25fm és 28fm
Igaz hogy szimpatikusabbak, de tapaztalatlanságom miatt kénytelen leszek tapasztalttal kezdeni, aki majd megmondja mit és hogyan kell csinálni.
Mert magamtól sajnos nem tudom. És nem, nem "jön magától" mint állítják sokan.
Nálam ez nem szempont. Egyszer volt szűz barátom (nem is olyan régen), neki a tisztasága nagyon megfogott, illetve az a tudat, hogy még nem volt másban, valamint, az, hogy velem tapasztalja meg az első alkalmat :) Ezek miatt nagyon kötődtem hozzá. De sajnos ez nem volt kölcsönös :(
Azóta se lett ez szempont, nem érdekel hogy volt e már másik nővel, és egy bizonyos határig az sem, hogy mennyivel.
30n
Azt a filmet én is nemrég láttam :D
Ahogy már elhangzott ebben a topikban, természetesen nálam sem elsődleges szempont.
Engem azonban mindig jobban érdekeltek a tapasztaltabb lányok.
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!