Az normális hogy egy lány 11 évesen már nem szűz?
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 19:58
11/17 anonim válasza:
Én a 14 éves kort is korainak tartom, de talán az a határvonal nálam..talán, nagyon talán..
Hát szerintem soha nem lesz normális, hogy valaki 14 éves kora előtt elveszíti a szüzességét.
Most így belegondolva, lehet a suli miatt. 14 évesen a többség még általánosba jár.
Akkor módosítanék. Soha nem lesz normális, hogy valaki általános iskolásan veszíti el a szüzességét. ÉS természetesen tekintsünk el attól, hogy valaki 18 évesen is 8.ba jár.
12/17 anonim válasza:
Exem büszkén mesélte, hogy 13 évesen 10-11 éves csaja volt, akivel 3 évig járt. És dugtak is rendesen....
Ő 12 évesen vesztette el....
(Én 14)
13/17 anonim válasza:
Aztán csodálkoznak, ha felnőtt korukra 20-25 évesen kiégnek.
14/17 anonim válasza:
Nem normális. Ahogyan az itt válaszolók többsége sem!
15/17 Takacs Laszlo 15 válasza:
Szerintem korai,de okoz kart.
16/17 anonim válasza:
Az a lány aki 11 évesen elvesztette a szuzességét azt hogy is mondjam,az egy óriási r*b*nc,de komolyan
17/17 anonim válasza:
Nem normális dolog.
Egy 11 éves még gyerek, testileg is és agyilag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!