Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek? Az a lényeg h én...

Szerintetek? Az a lényeg h én 15 éves (lány) ő 16 éves (fiú)

Figyelt kérdés

és ő már nem szűz, viszont én még igen,és mivel ő már nem 1x szexelt biztos kívánja is,de én a 16. szülinapomig biztos h nem akarom elveszteni a szüzességem,de az a baj h az majd csak nyár végén lesz,és az lenne a kérdésem h szerintetek nagy bunkóság addig váratni,vagy ti fiúk mit gondoltok erről,nektek is sok lenne nyár végéig várni a szexel??Viszont én benne vagyok abban h őt kielégítem meg petting meg ezek csak még a szex nem.És h szerintetek kibírja, vagy ti kibírnátok??

A válaszokat előre is köszii :)

2010. febr. 1. 20:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnélek téged, én biztos kibírnék fél évet.

17F

2010. febr. 1. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
én is így voltam ezzel hogy megvárom a 16.szülinapomat és tényleg szép hogy van egy ilyen elhatározásod, de pl én nem azt mondom hogy megbántam, de szerintem kár volt addig várni mert igy visszagondolva mindegy hogy mikor történik meg, csak az elhatározásod állhat az utadba de ha igy hondolod tartsd magad hozzá. Ha szeretitek egymást szerintem nemkellene időhöz kötni, ha van rá szitu..szerintem kérdezd meg az elképzeléseit, hogy ne utána derüljön ki hogy rossz neki h várni a kell..biztos van olyan a kapcsolatotok hogy beszélhetnétek az elképzelésekröl:)
2010. febr. 3. 18:52
 13/14 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy valóban szeretitek e egymást? Ha igen és érett fiatalok vagytok a korotoknak megfelelően, akkor nincs értelme kötni az ebet a karóhoz. Az elv szép a kitartás is becses dolog. A kérdés, hogy igazi e? Mindegy melyiket választjátok, hogy megvárjátok e a szülinapodat vagy sem. Szeretitek e egymást a szó lélek értelmében? Ha komoly fiatalkori kapcsolatra gondoltatok és építeni, szépíteni akarjátok egymást, akkor simán belefér a türelem és megéri. Ha önzőek vagytok vagy egyikőtök is az, akkor meg hamar megmutatja magát a dolog.
2010. febr. 4. 15:27
 14/14 anonim válasza:
Szerintem ne várasd ha kész vagy rá.. 15-évesen már el lehet kezdeni a nemi életet, főleg ha a srác már 16 ,bár te tudod, de szüzességed. =)
2010. márc. 1. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!