Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek szűz még? (férfiró...

Szerintetek szűz még? (férfiról van szó)

Figyelt kérdés
Összejöttem egy nagyon kedves sráccal, és a dolgok előrehaladtával felmerült bennem a kérdés, hogy szűz e. Azért gondoltam, mert említette, hogy nagyon régen volt már barátnője, 15 éves kor körül, amikor még nem mindenki fekszik le a másikkal, azt meg nem nagyon tudtam elképzelni róla, hogy egy éjszakás kalandban veszítette volna el. Szóval tapintatosan megkérdeztem, és azt mondta, hogy nem az, de nagyon zavarba jött, és megkérdezte, hogy mert mit szólnék, ha az lenne. Mondtam, hogy semmi baj nem lenne, nem azért kérdeztem, csak kíváncsi lettem volna. Később nem mondott erről semmit, de egyéb más dolgokban is mindig zavarba jön, és a tapasztalatlanságáról panaszkodik, hogy ne haragudjak, ha béna ebben vagy abban, stb.

2014. dec. 9. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy szűz, de szerintem ne faggasd. Örülj neki, hogy te leszel neki az első
2014. dec. 9. 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Sztem ha akarod hogy tovabb tartsom a kapcsolatotok, ne faggasd erről.Lehet h az, es nem meri elmondani most, majd csak kesobb.
2014. dec. 9. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, az.
2014. dec. 9. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha azt mondta nem szűz akkor nem szűz.

Amúgy ki a ge cit érdekli?

2014. dec. 9. 15:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem akartam volna faggatni, vagy kínos helyzetbe hozni : ) Azért vagyok kíváncsi mások véleményére
2014. dec. 9. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Kor?
2014. dec. 9. 16:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha szűz azt akkor azért később mond meg neki, hogy nem esett jól, hogy erről kamuzott az elején.

De több esélyt látok arra, hogy még szűz, csak fél hogy emiatt kidobod, amit nem értek. Miért tennél ilyet? Sok társadalmilag 0 nők miatt sok normális lányt is azzal gyanúsítanak meg, hogy ha szűz a fiú otthagyják.

Mond neki, hogy milyen szép lett volna, ha ő az első neked. Vagy ti vagytok az elsők egymásnak (nem tudom szűz vagy-e), hogy szerinted az a legszebb dolog a világon.

Hátha ezek után ha az bevallja, ha nem az, az meg majd kiderül.

2014. dec. 9. 16:15
 8/9 A kérdező kommentje:
16:11 - 19 évesek vagyunk mindketten
2014. dec. 9. 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:

kérdező, neked hányadik partnered lenne a srác?

azért majd ne mond el neki, ha béna...

2014. dec. 10. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!