A barátnőmmel 8 hónapja vagyuk együtt és ő még szüz és én még nem voltam szüz csajjal, mit tegyek?
Mit tegyél? Reggelizz, csinálj egy átmozgató délelőtti edzést.
Tanulj valamit, nézz egy filmet.
Barátnőddel azt csináld amit a történelemben mindig is csináltak a férfiak.. Ne kelljen részletezni, ok? :)
Nekem nem fájt az első. Hosszú-hosszú előjáték, és szép lassan csináld, ne durván. Figyelj rá.
De amúgy ja, ugyanúgy kell bánni vele, mint egy nem szűzzel, csak picit óvatosabban.
20l
Pedig 3. válaszoló kifejezetten humoros volt.
Just sayin'...
- nyald, izgasd sokáig, orgazmusig is akár
- aztán ujjazd (hogy szokja, én utáltam, halál kellemetlenne tartom még most is)
- majd dugd meg - lassan, figyelve rá, a reacióira > ha azt mondja, állj, akkor STOP, azonnal
Amúgy lehetsz bármilyen figyelmes, meg stb, ha pl. nagy vagy, akkor bizony fájni fog, ha a fejed tetejére állsz is, és nem csak az első.
Mi másfél éve vagyunk együtt, és minden aktus eleje fáj (a szüzességem elvétele is jujjj., pedig türelmesen, figyelmesen bánt velem), mert méretes. Utána már szuper, de míg hozzá nem tágulok, néha sírni tudnék. Pedig mindig felizgat, elmegyek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!