Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdemes-e lefeküdni ha már...

Érdemes-e lefeküdni ha már nem vagyok szeremes belé? (tovább lent)

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, barátőmmel márciusban leszünk "2 évesek", eddig minden megvolt, petting, orál stb, de nem lenne tiszta a lelkiismeretem, ha elvenném a szüzességét mert már nem vagyok az a fülig szerelmes, mint 2 éve. sose veszekszünk, és nagyon szeretjük egymást és nem tudom hogy előbb utóbb minden kapcsolat ilyen-e vagy mi nem illünk össze mert akkor tényleg meghagynám másnak a tisztaságát. köszi a válaszokat
2010. jan. 31. 23:44
1 2
 11/13 anonim válasza:
A szüzességét hagyd csak meg:)inkább mondd neki azt: "Kettes ajtó nyílj ki!"
2010. febr. 1. 02:34
 12/13 A kérdező kommentje:
a kettes ajtó nem arra lett kifejlesztve... az maradjon azoknak akiknek nincs más lehetőségük
2010. febr. 1. 15:50
 13/13 anonim válasza:
szerintem baromi rendes srác vagy, ha ez a kérdés egyáltalán felmerül benned:) téged világ életedben imádni fognak a csajok:D ezzel kapcs meg először magadba kell nézni kicsit, hogy miként is szereted a lányt
2010. febr. 3. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!