Érdemes-e lefeküdni ha már nem vagyok szeremes belé? (tovább lent)
hűűű, vannak még ien fiuk is ... hát sztem ha már téleg nemszereted, akk semmiképp se feküdj le vele, vagy tisztázd vele a dolgokat, mondd el te hogyan érzed, és ha igyis akarná akkor lehet ... de ne ejtsd át.
21l
hát persze hogy érdemess , legalább a fijunak legyen joo :D :D
18/F nemsokára 19/F
annyira fiatalok vagytok még, lehet ez csak 2 évig tartott, ezer kapcsolatotok lesz még az életbe ... de ha nem megy, eröltetni nem kell, azt viszont neked kell tisztázni hogy szerelmes vagy e belé vagy már csak szereted... ne legyetek fiatalon "befásult vénházaspár"
volt egy lakotársam, 22 évesek, pasijával lakott együtt azt baromira unták egymást, nemvoltak szerelmesek, csak voltak egymásmellett, és nemjó, másnak is megkell adni az esélyt h lehessen vmi...
ne vedd el a csaj szüzességét ha nem szerelemből megy :(
mesélek valamit. több, mint 1.5 éve voltunk együtt a barátommal, amikor azt mondta, nagyon szeret, csak már nem úgy. meg h valahogy alább hagyott a lángolás. gondolkodási időt kért, de másnap sírva jött le hozzánk h nem tudja, mi ütött belé, hogy gondolta ezt, hiszen ő szerelmes. továbbra is együtt maradtunk, majd a 2. évnél nekem is volt egy ilyen megingásom, de nem szóltam róla, úgy voltam vele, hogy ha hamar elmúlik, akkor ez is csak egy hullámvölgy, ha pedig fokozódik az érzés, akkor valószínűleg eddig tartott a kapcsolatunk.
és igazam volt :) 1 hónap után elmúlt. most egy hete voltunk 2.5 évesek, és pont ma mondtam Neki, hogy ennyire még az első hónapokban sem voltam szerelmes belé, és ő is azt mondta :) h várja már h ő is egyetemre jöjjön és összeköltözzünk, és h nagyon szerelmes :)
szóval sztem minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, mikor úgy érzed, már annyira nem is szereted, de ez elmúlik.
ha több hónapig nem múlik el, akkor viszont nem hullámvölgy, hanem végleg kialudt a tűz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!