Hogy mikor lesz az "első alkalom" azt feltétlen meg kell beszélni ha szűz vagyok és a pasim is? Csak mert nekem azt mondták h meg szokták beszélni előre akkor is ha csak az egyik fél szűz. Ennek mi értelme van?
Ne foglalkozz azokkal akik megbamulnak! Amugy meg gondold azt, hogy azt hiszik azert veszed mert nem vagy felelotlen. Fe bemesz egy hipermarketbe vedzel 1-2cuccot, hozzateszel egy doboz tampont meg ovszert es maris eltereled a figyelmuket.
Amugy meg nem korhataros az ovszer. Nem fogjak megkerdezni mire kell, vagy mire hasznalod, ha meg furan neznek mond azt vesztettel egy fogadason.
Amugy meg inkabb legy buszke, hogy vagy olyan felnott, hogy ovszert veszel es nem csak ugy dur bele bum, lesz ami lesz, hs pech akkor pelenkacsere a vegeredmeny.
Bocsi, a telefonom imad rosszul irni es nem azt csinalni amit akarok.
Ui: ga olyan boltba mesz ahova nem szoktal jarni fel ora mulva mar arra sem fognak emlekezni, hogy letezel. Szoval tilos szegyenkezni! A te erdeked es a te egeszseged!
Jaj mar! Ti nem emlekeztek milyen volt tininek? Annyi idosen mindent komolynak gondol mindenki es nem csak a kapcsolatra gondolok. Ha anyuci vagy apuci nem engedett el moziba egybol osszedolt a vilag, minden szerelem vagy fellangolas a nagy o-rol szolt.
Nektek meg miert kell annyira felnotnek lennetek, hogy elfelejtsetek milyen volt tininek lenni?
Van itt par olyan kerdes ahol a felnottek aggodnak a tul makacs tinik miatt, azok sem makacskok, csak tul komolyan veszik magukat.
Ha mindennel tisztában vagy, miért is itt kérdezősködsz? Ha annyira magad akarod eldönteni, mikor, hogyan, kivel csináld, akkor miért is kell itt ilyen kérdést feltenni?
Azzal semmi baj nincsen, hogy csinálod, csináld, te dolgod. Az olyan dumával viszont, hogy neked már több komoly kapcsolatod is volt, csak lejáratod magad. Ennyit szerettem volna jelezni feléd, abszolút jóindulattal. Te ehhez képest csak még inkább viccet csináltál magadból. Azért majd 10 év múlva gondolj arra, mennyire volt komoly kapcsolat, amit te 12 évesen produkáltál, és mennyire voltál felnőtt szinten érett 13 évesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!