Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk :D nagyon érdekelne...

Fiúk :D nagyon érdekelne miért jó nektek egy szűz lányt előbb megujjazni mint megdugni? Nektek miért élvezetes de most komolyan

Figyelt kérdés

2014. dec. 6. 18:02
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
értem szóval p*csa vagyok :D elfogadom :DDDD 13 igen persze esetleg 17 :) de te tudod :D
2014. dec. 6. 19:10
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát őőő mi hetekig csak pettingeltünk első barátommal. Nem kell egyből dugni. Így jó volt, megismertük egymást előbb.

20/l

2014. dec. 6. 21:40
 23/29 anonim ***** válasza:
Mert beerik ennyivel.:D vagy meselhetik haveroknak,h na:"Te nem fogtal puncit ugyhogy kussolj." :D agy valami ilyesmi,de tudom mire gondolsz enis csomo ilyet ismerek,talan arra vagynak h viszonozzatok.:D nemtudom amugy.:) a szex sokkal intimebb,mint lepippantani valakit,vagy kinyalni.:D
2014. dec. 6. 22:00
 24/29 anonim ***** válasza:
Mert sok pasi azt hiszi, az izgat minket. Holott engem pl. tök hidegen hagy, attól nem fogok elmenni.
2014. dec. 7. 21:01
 25/29 anonim ***** válasza:

Hát engem sem izgat. Nedves nem leszek tőle, az fix.

A puncit nyalni kell, nem turkálni benne....

2014. dec. 7. 22:36
 26/29 A kérdező kommentje:
NYALNI KELL :D nah mégjobb xd
2014. dec. 8. 15:11
 27/29 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted szárazon kell betenni?
2014. dec. 8. 15:38
 28/29 A kérdező kommentje:
nem nem. teljesen igazad van ::D
2014. dec. 8. 15:56
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a szűz lányok többségének valószínűleg nem fog eléggé kitágulni a hüvelye az első alkalommal és újjal finoman lehet tágítani, ami mellesleg a lányt is izgatja, amire ahhoz pedig szükség van, hogy kitáguljon neki és nedves legyen.

Hogy miért élvezetes a dolog a pasinak? Nos egyszerűen azért mert ha közben nézed a lány arcát és a testét és látod, hogy jól esik neki és élvezi a dolgot, az izgatólag hat a pasira is, legalábbis ha minden testi funkciója normálisan működik. Pláne akkor ha még egyébként érzelmileg is kötődik a lányhoz.

2014. dec. 28. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!