Kell aggódnom hogy nem fog jól sikerülni? a hülye beszólásokra, vicceskedésekre nem vagyok kíváncsi! komoly választ szeretnék, csak olyantól aki tényleg komoly véleményt mond
nemrég lett barátnőm, 18 éves, szűz, én is szűz vagyok, megbeszéltük hogy 1-2 hónap múlva belevágunk a dologba, viszont kicsit aggódok, hogy mikor összebújunk, vagy csókolózunk elég szenvedélyesen, akkor erős merevedésem van, utána is elég sokáig, és el kezdenek fájni a heréim, ez miatt lehetnek majd gondjaim? lehet ez azért mert még nem voltam együtt úgy lánnyal? ez megoldódik majd az első aktus után vagy tudok elötte is kezdeni ezzel valamit?
20F
Figyelj sosints 100% csak a viagránál
de a vicet téve valoszinűleg elfog mulni de ha nem akor ne ijedj meg majd a 2. 3. Után 100%
Mielőtt a lány mellé bújsz előtte valahogy ha elmész, akkor nem lesznek ilyen problémák és azon felül ugyanúgy kívánni fogod minimálisan, egyrészt mert szűz vagy.
Amúgy ha szeretkezel majd akkor biztos elmúlik.
Mi anno ilyenkor pettingeltünk, szerintem nem rossz ötlet nektek sem. Élveztek mind a ketten, de emellett fizikailag szüzek maradtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!