Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még szűz vagyok. Ha eljutok...

Még szűz vagyok. Ha eljutok odáig, ne féljek attól, hogy túl hamar elmegyek?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. egyenlőre szűz, de már nagyon vágyom a szexre. Még nincs senki a láthatáron, de azért lenne egy kérdésem:

önkielégítéskor általában hamar elmegyek (nem tudom pontosan, nem mérem...:D de olyan 5 percre saccolom)

Ne aggódjak amiatt, hogy szex közben is túl korán el fogok menni? Ha igen, mit tegyek, hogy elnyújtsam?

2010. jan. 31. 15:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ne aggódj, az is előfordulhat h elsőre nem tudsz elmenni
2010. jan. 31. 15:33
 2/12 anonim ***** válasza:

Elmenni elfogsz csak szerintem hamar. De ez majd idővel alakul:)

Addigis amikor vered próbáld elhúzni sokáig.

2010. jan. 31. 15:35
 3/12 A kérdező kommentje:

15:35: próbáltam...elfárad a kezem xD

de komolyan

2010. jan. 31. 15:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Először mindenki gyorsan megy el. De tényleg önkielégítéskor próbáld meg elhúzni minél tovább
2010. jan. 31. 15:38
 5/12 anonim ***** válasza:
ne úgy recskázz hogy mint az állat vered, hanem szép nyugisan... lassan csináld akkor el tudod nyújtani. próbáld meg minél jobban elnyújtani.
2010. jan. 31. 15:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Sokan mennek el az elsőnél pár perc alatt, másik csoport mert képtelen elélvezni. Maszturbálásnál gyakorolj, próbáld elhúzni. A pihenés szex alatt is segít, ha érzed hogy közel vagy állj le és várd meg amíg megnyugszol kicsit, aztán folytasd. Némelyeknek az óvszer is segít, mivel úgy nem olyan intenzív az érzés. Ezen kívül: minél jobban görcsölsz, annál biztosabb hogy "gond" lesz (hamar mész el vagy nem is sikerül). Relax ...:P
2010. jan. 31. 15:59
 7/12 anonim válasza:

Én amikor elvesztettem a szüzességem nagyon hamar elmentem... Sőt, még utána 3 héttel is nagyon hamar. Azóta már maszturbálásnál megpróbálom minél tovább húzni és van már hogy 20-25 percig is bírom. Amikor rám jön az inger, akkor kicsit abbahagyom és folytatom. Azóta sajnos nem volt alkalmam kipróbálni lánnyal, hogy hamar elmennéke, úgyhogy ez nekem most rejtély egy darabig :)

17/f

2010. jan. 31. 16:28
 8/12 anonim ***** válasza:

A siker titka az elnyújtás első alkalommal is ,bár meg kell hagyni,h sok kisfiú-nagyfiú azért sül el 1-2-3-4 perccel a behelyezés után,mert a hüvely szorítása és maga az érzés tök más mint masztinál( micsoda hatalmas megállapítás,de rem érted mire godolok:)

A lényeg,h amikor úgy érzed orgi lesz megállj egy pillanatra,akkor lenyugszol majd újra kezded és ezt addig csinálhatod amíg csak szeretnéd:)

2010. jan. 31. 16:47
 9/12 anonim ***** válasza:
jaja, ha már érzed h ott a vég, akkor kikap és kényeztetsz nyelvel, ujjal. :) aztán folytatod, idővel meg bírni fogod simán is. :) vagy ha olyan szerencsés vagy mint én, akkor megtanulod visszatartani amíg akarod. :P
2010. febr. 2. 15:26
 10/12 anonim válasza:
én elhúzom és az sokkal jobb. :D
2010. febr. 2. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!