Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fura-e, ha egy lány 19-20...

Fura-e, ha egy lány 19-20 évesen még szűz?

Figyelt kérdés
Tehát ha alakulna valami egy lánnyal, és elmondaná, nem gondolnátok, hogy biztos valami nem oké vele? meg nem lenne baj, hogy az elején óvatosnak kell lenni, stb?
2014. nov. 29. 22:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ilyet általában csak a nők gondolnak, azok közül is csak a butábbak... Én kifejezetten örülnék neki, mert én is az vagyok.
2015. jan. 25. 01:12
 22/30 anonim ***** válasza:
GYÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, imádnám!!!! :))
2015. jan. 25. 01:13
 23/30 anonim ***** válasza:
A mai lányok tény hogy általában előbb túlesnek rajta, ezért lehet hogy van aki furcsának tartaná a dolgot de ha magamból indulok ki nekem nem az mivel én 20 fölött voltam először csajjal. Ha van olyan srác aki komolyan gondolja veled és nem csak szexet akar neki biztos hogy nem lesz probléma.
2015. jan. 25. 01:33
 24/30 anonim ***** válasza:
Nem fura!
2015. jan. 25. 01:42
 25/30 anonim ***** válasza:

Igen ha par evvel idosebb de szuz lennek nekem tenyleg egy kincs lenne egy ilyen lany :)

2015. jan. 25. 01:43
 26/30 anonim ***** válasza:
szerintem állj be apácának már most
2015. jan. 25. 02:58
 27/30 anonim ***** válasza:

Egyaltalan nincs tortvenybe irva, hogy ekkor meg ekkor elkell vesziteni.

Ezen csak azok gorcsolnek, akik adnak azoknak a velemenyere, miszerint elvesziteni minel hamarabb, ez meg HULYESEG es IDOPOCSEKOLAS.

Ha valaki teszem azt 30 evesn vesziti el, akkor akkor fogja. Nem masok velemenyere kell adni.

Egybkent meg nem szuz.

Inkabb legyen szuz, mint fuvel faval du..jon vagy olyannal legyen, aki csak kihasznalja a masikat.

Ugyhogy nyugiii.

2015. jan. 25. 03:22
 28/30 anonim ***** válasza:
*Egyebkent meg nem gaz. :)
2015. jan. 25. 03:25
 29/30 anonim válasza:
Nem gáz, hanem egyedi ;)
2015. jan. 25. 09:09
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem el kéne mennek szihologushoz, hogy hol siklott ki az életed. Ez már kóros. Legkésőbb a 18 áves születésnapi bulin EL KELL vesízteni mert utána az ember csak öregszik, kiszárad a pi.ája meg lekonyul a pötse. Vagy vénasszonyként akarsz majd előszőr szekszelni? Nem fogsz magadnak férjet fogni kislányom
2015. jan. 25. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!