Ha elvesztem a szüzességemet nagyon fájni fog?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem nincsen gyakorikérdesem így a egyik barátnőmet kértem meg hogy hagy lépjek fel a gyakori kérdésére :) Milyen pózban fáj a legkevésbé ha elveszítem?Pettinget nem szeretnék ,ezt mondtam barátomnak is. Mit fogok érezni ? nagyon vérezni fogok?2014. nov. 27. 21:20
1/8 anonim válasza:
Ez tipusfüggő, de ha gondolod privátban elmesélem az enyém milyen volt
2/8 anonim válasza:
Pedig a petting segít ellazulni és nem fog nagyon fájni, szinte észre sem veszed.
3/8 anonim válasza:
:D
Ha még egy regisztrációra sem vagy képes, akkor neked nem kellene ilyen dolgokba belevágnod. Ráadásul google -t se tudod keresni, mert ilyen tudatlan kérdésből már van 100.
4/8 anonim válasza:
Hát petting nélkül nagyon fog fájni...
5/8 anonim válasza:
Szóval csak berakja ès ki-be-ki-be. Hát olyan mintha pulykát tömnének. Ès te lennél a pulyka.(Petting nélkül nincs sok értelme.)
6/8 anonim válasza:
Gyártósori szaporítás teheneknél.
7/8 anonim válasza:
Hát ez függ nemtől és szexuális beállítottságtól is, de ha fiú vagy és homoszexuális valószínű hogy egy kicsit fájni fog
8/8 Iváncsi József válasza:
Ha az okostelefonodat vesztenéd el, jobban fájna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!