Szerintetek mennyire fáj ha elvesztem a szüzességemet?
Figyelt kérdés
Mondtam a barátomnak hogy már szeretem meg minden mert célozgatott rá hogy ő már le szeretne velem feküdni de én nagyon félek hogy fájni fog :( Újazást nem akarok meg nyalást sem :) Csajok mit fogok érezni mikor beteszi és mikor átszakítja a szűzhártyámat?2014. nov. 22. 09:58
2/6 anonim válasza:
Neked még a babázás meg a bújócska való nem a szex
3/6 anonim válasza:
Pedig jobb lenne ha nyalással felizgatna egy kicsit. Sikosítót is használhatnátok stb.
Ez személy függő. Elsőre kicsit fájni fog, de ne hagydjátok abb és késöbb már jó lesz.
4/6 anonim válasza:
elveszted a maradék kis eszed a fájdalomtól, ne csináljátok, csak ha van mentő a közelben.
5/6 anonim válasza:
De ujjazás meg nyalás nélkül nem jó...Az orálistól én is izgultam de megtörtént és már szeretem.
6/6 anonim válasza:
Ez egyénfüggő. Nekem csak feszült az első pár percben, de aztán minden jó lett. Habár engem meg is ujjazott előtte. Szerintem az fontos része az előjátéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!