Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mennyire fáj ha...

Szerintetek mennyire fáj ha elvesztem a szüzességemet?

Figyelt kérdés
Mondtam a barátomnak hogy már szeretem meg minden mert célozgatott rá hogy ő már le szeretne velem feküdni de én nagyon félek hogy fájni fog :( Újazást nem akarok meg nyalást sem :) Csajok mit fogok érezni mikor beteszi és mikor átszakítja a szűzhártyámat?
2014. nov. 22. 09:58
 1/6 anonim válasza:
:"D
2014. nov. 22. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Neked még a babázás meg a bújócska való nem a szex
2014. nov. 22. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Pedig jobb lenne ha nyalással felizgatna egy kicsit. Sikosítót is használhatnátok stb.

Ez személy függő. Elsőre kicsit fájni fog, de ne hagydjátok abb és késöbb már jó lesz.

2014. nov. 22. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:
elveszted a maradék kis eszed a fájdalomtól, ne csináljátok, csak ha van mentő a közelben.
2014. nov. 22. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:
De ujjazás meg nyalás nélkül nem jó...Az orálistól én is izgultam de megtörtént és már szeretem.
2014. nov. 22. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő. Nekem csak feszült az első pár percben, de aztán minden jó lett. Habár engem meg is ujjazott előtte. Szerintem az fontos része az előjátéknak.
2014. nov. 22. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!