14 éves vagyok, lány, és a kortársaimat nézve már jó páran elvesztették és azt mondták, hogy jó. Én is el szeretném veszteni a szüzességem és már az is meg van hogy kivel, és nem tudom hogy ilyenkor hogyan szokott ez lenni?
Nem az a gáz, hogy el akarod veszíteni.
Hanem az, hogy merő divatból.
Hogy egy nő legdrágább kincsére úgy tekintesz, mint valamire, amit mihamarabb el akarsz dobni.
Igen, én is szeretném már megtapasztalni milyen érzés egy luxus autóban ülni, de még nem tehetem meg.
Majd ha eljön az ideje megtudod, hogy milye.
De hogy akarod egyáltalán átélni, ha fogalmad sincs arról, hogy mi az a valami?? Elég egy apró figyelmetlenség és örökre elcseszted az életedet 14 évesen!
A kérdésedből adódóan szerintem a védekezésről se tudhatsz semmit.
Lelkiekben sem vagy eléggé érett hozzá.
Nem menőségből akarod elveszíteni, akkor mégis kiknek a hatása alatt jutott a fejedbe, hogy el szeretnéd veszíteni? A szüleid mondták, hogy milyen jó, vagy a 14 éves lány barátaid?
Én is 14 voltam, mikor elvesztettem.
Kapcsolatban (ami utána még évekig tartott.)
És mi tudtuk, mit, hogyan, nem csak " levetkőzünk lefekszek és várom hogy belém rakja"...
Felizgattuk egymást, kinyalt, én lesz0ptam, majd gumi, és csak ezután feküdtem le és vártam, hogy belém rakja, és akkor ő belém rakta :D (bocsi, ha szájbarágós volt, csak a kérdéshez igazítottam a választ.)
Ja, és szeretnéd megtapasztalni, amire azt mondják, annyira jó érzés... Igazából csak akkor annyira jó érzés, ha érzelem is van benne mind két fél részéről, és odafigyelés egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!