Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok, lány, és a...

14 éves vagyok, lány, és a kortársaimat nézve már jó páran elvesztették és azt mondták, hogy jó. Én is el szeretném veszteni a szüzességem és már az is meg van hogy kivel, és nem tudom hogy ilyenkor hogyan szokott ez lenni?

Figyelt kérdés
Odamegyek a fiúhoz levetkőzünk lefekszek és várom hogy belém rakja vagy ez hogy szokott történni kérlek meséljetek erről meg arról is, hogy ti mikor veszítettétek el és az milyen volt. Normális válaszokat szeretnék mert még nem vagyok ebben biztos, hogy ez helyes és lehet elgondolkodnék még rajta.

2014. nov. 26. 21:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm az eddigi értelmes válaszokat!:)
2014. nov. 26. 21:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem az a gáz, hogy el akarod veszíteni.

Hanem az, hogy merő divatból.

Hogy egy nő legdrágább kincsére úgy tekintesz, mint valamire, amit mihamarabb el akarsz dobni.

2014. nov. 26. 21:34
 13/21 A kérdező kommentje:
Szerintem félre értettetek, én nem divatból szeretném vagy azért mert "menő" hanem mert meg szeretném tapasztalni azt az érzést amire azt momdják hogy nagyon jó.
2014. nov. 26. 21:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is szeretném már megtapasztalni milyen érzés egy luxus autóban ülni, de még nem tehetem meg.

Majd ha eljön az ideje megtudod, hogy milye.

De hogy akarod egyáltalán átélni, ha fogalmad sincs arról, hogy mi az a valami?? Elég egy apró figyelmetlenség és örökre elcseszted az életedet 14 évesen!

A kérdésedből adódóan szerintem a védekezésről se tudhatsz semmit.

Lelkiekben sem vagy eléggé érett hozzá.

Nem menőségből akarod elveszíteni, akkor mégis kiknek a hatása alatt jutott a fejedbe, hogy el szeretnéd veszíteni? A szüleid mondták, hogy milyen jó, vagy a 14 éves lány barátaid?

2014. nov. 26. 21:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Valaki tudott segíteni?:-)
2014. nov. 26. 21:43
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem helyes...gáz,ha valaki ebben még segíteni próbál. A szerelem is jó érzés, nem akarod inkább azt kipróbálni? Vagy a r*bi kortársaid azt nem tartják divatnak, csak a dugást, amiről lényegében annyit tudnak, hogy kiveszi-beteszi?
2014. nov. 26. 21:53
 17/21 anonim ***** válasza:
96%

Én is 14 voltam, mikor elvesztettem.

Kapcsolatban (ami utána még évekig tartott.)

És mi tudtuk, mit, hogyan, nem csak " levetkőzünk lefekszek és várom hogy belém rakja"...

Felizgattuk egymást, kinyalt, én lesz0ptam, majd gumi, és csak ezután feküdtem le és vártam, hogy belém rakja, és akkor ő belém rakta :D (bocsi, ha szájbarágós volt, csak a kérdéshez igazítottam a választ.)

Ja, és szeretnéd megtapasztalni, amire azt mondják, annyira jó érzés... Igazából csak akkor annyira jó érzés, ha érzelem is van benne mind két fél részéről, és odafigyelés egymásra.

2014. nov. 26. 22:50
 18/21 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszi:D
2014. nov. 26. 22:59
 19/21 anonim ***** válasza:
67%
nagyon látszik rajtad, hogy éretlen vagy. eszedbe ne jusson. szánalmas ez a mai világ.
2014. nov. 27. 08:46
 20/21 anonim válasza:
Nem akarom azt mondani amit előttem a többiek de sztem ezzel még várj. Ha van egy pasid aki csak arra hajt, hogy lefektessen akkor hatalmasat fogsz csalódni. Ha szerelmes vagy szerintem még akkor is várj még vele, nem kell ezt elsietni. (Tipp: ha nagyon tudni akarod esetleg próbálkozz önkielégítéssel) 14/F
2014. nov. 28. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!