Hogy mondjam el a szüleimnek?
1 éve vagyunk együtt a barátommal , és nemrég megtörtént amit a nagyja szülő nem szeret. Le feküdtünk egymással( kedves szurkálódók kedvéért nem aludni feküdtünk le.) És tudom hogy millió meg millió ilyen kerdes van már de nem találtam semmi kézzel foghatót :(
Kérlek segítsetek nagyon szeretjük egymást a barátommal de félek hogy elveszitem. Köszönöm előre is
15/L és 15/F
Akkor mondd el nekik a felét, hogy már pettingeltek, de fullos szexel 16 éves korotokig még várni akartok, és hogy ezt otthon szeretnétek gyakorolni biztonságos körülmények között.
Mondjuk húgomnak már simán megengedték hogy 15 és fél évesen sráca nála "aludjon", én már kiköveztem neki az utat azzal, hogy 17 évesen 16 éves csajom már nálam aludt. Mondjuk nálunk szülőknek sem volt nehéz beadni (a vallás nem robbantott nagyot a családunkban), hogy mennyivel biztonságosabb az egy ennyi idős lánynak, ha megbízható normális barátja van, mint az ha ri.ba.nckodni jár barátnőivel az éjszakába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!