Miért csodálkoznak olyan sokan azon, hogy ilyen sok huszonéves szűz férfi van?
Az elmúlt évtizedekben módszeresen domesztikálták a férfiakat.
A férfias tulajdonságok manapság negatív tényezőkként szerepelnek.
Én 30 vagyok és szűz, az immunrendszerem meg mint egy elefánté: 4-5 éve nem volt lázam (hőemelkedésem sem), évente egyszer ha van egy kétnapi torokfájásom, és ezzel letudtam az "influenzámat". Ehhez hozzátartozik, hogy télen is lengén öltözöm, jól viselem a hideget.
És hogy kapcsolódjak a kérdéshez is: lehet benne valami (férfias tulajdonságok negatív színben feltüntetése), bár engem nem érdekel a külvilág véleménye; személy szerint nem tartom magam férfinek, sokkal inkább amolyan kétneműnek, igyekszem harmóniában lenni belül, tulajdonképpen a lényem női oldalának párja vagyok, soha életemben nem hiányzott a párkapcsolat.
Én 25 évesen voltam először nővel,majd el is vettem feleségül ezt a csajszit.De úgy érzem nem veszítettem semmit ,hogy eddig húztam.Azóta meg is romlott a kapcsolatunk,szexmentes a házasság :( .
Betegség nincs szerencsére.
"Megválaszoltad a kérdésed utolsó! Azt írod nem hiányzott sose a kapcsolat, akkor miért lennél depressziós, vagy lelki beteg, ami egézségi problémát okozna?"
Nem is vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!