Vannak itt olyan fiúk/férfiak, akik hozzám hasonlóan, lehetőleg csak szűz lányokkal ismerkednek komoly kapcsolat céljára, mert olyat aki nem szűz nem tudnának elképzelni maguk mellett?
Egyetértek veled, bár 32 évesen ez részedről inkább már csak belemagyarázás és szegénységi bizonyítványként hat... ennek ellenére egyetértek ezzel az elvvel.
Habár, igazából csak a "túl sok" szexpartneren túl lévő lányok felejtősek. Ez nálam azt jelenti, hogy 0-tól 3-ig belefér, a többi hátránnyal indul. :D
Nekem korban nincsen megkötésem, és nem feltétlen ragaszkodom a komoly, tartós kapcsolathoz.
Tisztában vagyok vele, hogy ha 10 évnél több a korkülönbség, akkor hosszú távon ennyi idősen még biztos nem fog működni egy kapcsolat sem...
Mondjuk korombelivel igenis el tudnám képzelni komolyan, hosszútávon is akár, ha passzolunk egymáshoz!
Ellenben ha egy 14 éves lány kezdene el csodálni és bálványozni, valamint megismerkednénk valahogyan és megkérne, hogy én vegyem el a szüzességét, nem bánnám, sőt, kifejezetten örülnék neki, de megmondanám neki, hogy hosszú távra ne tervezzen... Ha még úgy is akarja, akkor szívesen megtenném!
29/F
Max egy szűz pasinak megengedett ez a felfogás.
A többi mind önző, szánalmas nyomorék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!