Szűz vagyok és a barátnőm is, elég régóta járunk és szinte ott tartunk h elveszítjük, de nem tudom h hogy kezdjek hozzá. Szerintetek?
Figyelt kérdés
vetkőztessem vagy mit csináljak?2010. jan. 29. 09:43
11/13 anonim válasza:
Látom nem sokan tudnak értelmes részletes választ adni. Én megpróbálok segíteni. Tudom, hogy nehéz először.
Pettingeljetek sokat, simogassátok, csókolgassátok egymást. Mikor már eléggé bele vagytok melegedve a dologba, kérdezd meg tőle, hogy akarja-e? Csak így ennyit, hogy "Szeretnéd?" Ebből fogja érteni, és ha nem, nem baj, mert akkor az azt jelenti, hogy nincs felkészülve rá. Nem kell elkapkodni semmit! Ha igent válaszol, akkor igen, vetkőztesd le, puszilgasd, simizd mindenhol, lazuljatok el. Előjátékot ne hagyd ki! Simogasd a punciját, kérd meg hogy ő is fogja meg a péniszedet. (ha nem tenné meg magától) Aztán utána, amikor úgy érzitek jöhet a behatolás! De óvszert ne felejtsd el!!!
Remélem, segítettem:)
20/L
12/13 anonim válasza:
told le a nadrágod, tedd csípőre a kezed és mondd azt neki, hogy szopkodd szét a farkam baby!utána minden megy majd magától :D
13/13 A kérdező kommentje:
20/l 18: v menyi igen köszi megprobálom a védekezés alap :D
2010. jan. 29. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!