Szűz vagyok és a barátnőm is, elég régóta járunk és szinte ott tartunk h elveszítjük, de nem tudom h hogy kezdjek hozzá. Szerintetek?
köszi:D
csak fiatal vok és nem tudom mit kéne csinálni
vagyis ink azt nem h akarja-e :D
húúh ennyire akarod, és nem tudod h. kezd el, akor talán még tényleg nem vagy tisztában sok dologgal, pl: védekezés...:(
jó lenne ha előőször egymást látnátok meztelenül, simogatnátok csókolnátok(pettingelnétek) együtt....
elősször fedezzétek fle egymást testét rejtelmeit majd aztán essetek neki!
olvass utánna, és (bocsi de ne itt kérj tanácsot, mert itt van aki csak azért is hülyeséget mond, tiszt A KIVÉTELNEK!!!!!!!)
tudom erre van ez az oldal de vannak itt 11-12 éves kis gyerekek is akik azt hiszik mindet tusnak és válaszolgatnak sőt néha akkor hülyeséget mondank h. rögnivaló!!!
jah és akorod megkérdezhetném? meg h. mióta v.tok együtt? mert mondjuk azs emmi mindegy, lehet te is a 11-12-közé tertozol?
mindenesetre olvass utánna, és VÉDEKEZZETEK!!!! ha már annyira akarjátok...(bár nem úgy látszik ha még azt sem tudod h. h. kezd el!)
értelek titeket köszi megint
nem vok 11-12 éves azok is csak okoskodnak meg minden szar:S
Vetkőzés->Csók->Simi-Csók->Petting (azt azért tudod mi XD)->Óvatos szex ^^ Hajrá hajrá:))
És védekezzetek mert ha nem belétek harapok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!