El kell mondani a szüleimnek az első szexet?
Figyelt kérdés
És amugy hany eves korban erdemes?2014. nov. 12. 18:07
2/11 anonim válasza:
Ha 16 alatti vagy, érdemes. Hogy jobban fel tudjanak rá készíteni. Mondjuk 16 alatt meg minek szexszelni?
3/11 A kérdező kommentje:
Haaat en anyammal eleg bizalmas viszonyban vok, es nm tom h el kell e mondani.....
2014. nov. 12. 18:10
4/11 A kérdező kommentje:
Baratnommel mar keszulunk ra am 15 eves vok
2014. nov. 12. 18:12
6/11 anonim válasza:
Én annak idején UTÁNA mondtam el, de szinte rögtön. :) Gondolom látta is rajtam anyu hogy furcsa vagyok vagy nem tudom. :) Ennek már sok éve. :)
7/11 anonim válasza:
Én nem mondtam el. Ha megtudják akkor megtudják ha nem akkor nem. Az enyéim maguktól kitalálták és nem túlzottan érdekel se őket se engem hogy tudják :)
8/11 anonim válasza:
Nem kell elmondani. Ha lesz barátod és ott alszik, egy idő után úgyis egyértelmű lesz, hogy nem vagy az. Nem kell oda menni és mondani, hogy 09.15-én vesztettem el. Majd magától érthetődő lesz.
Nálam is így volt.
9/11 A kérdező kommentje:
mar bocs de en fiu vok:DD
2014. nov. 12. 22:08
10/11 anonim válasza:
Persze minden apró részletet és szemléltesd is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!