Suliban van 1 csaj akivel el veszíthetném 19/f
Szerintetek?
Figyelt kérdés
Már minden haverom túl van.rajta csak en vagyok ilyen szerencsétlen a nőkkel, de van a suliba egy csaj aki benne lenne de nekem egyáltalán nem.jön be és félek ha utánna le pattintom akkor en.szivo m meg van ilyen fura érzésem meg akkor utánna nem lehet levakarni amúgy is egy nyomulós csaj nem.tudom mit csináljak?
Amúgy szerintem ne tedd, hisz már most is szinte előre bánod.
2014. nov. 10. 22:02
2/10 anonim válasza:
Huzd meg!😁😁
2014. nov. 10. 22:02
3/10 anonim válasza:
19 éves vagy, ne csináld. Egy dugást nem fogsz megbánni, sok sikert:)
2014. nov. 10. 22:04
4/10 anonim válasza:
A nyomulós csajok általában r*bancok. Szerintem ne tedd meg, mert bár lehet, hogy haveri szinten "menőbb" lennél, viszont pár hónap múlva rátalálsz az igazira és akkor nagyon bánni fogod, hogy nem olyasvalaki volt az első, aki iránt komoly szerelmet érzel. 17/L
2014. nov. 10. 22:04
5/10 anonim válasza:
A szűzesség nem gránát, hogy a lehető leggyorsabban el kell dobni magadtól! Ne tedd, Neked sem lesz jó, a csajt is megbántod, ha utána szakítasz vele! Majd eljön mindennek a maga ideje!
2014. nov. 10. 22:06
6/10 anonim válasza:
Ne azért menj oda egy lányhoz soha, hogy elveszítsd a szüzességedet, azért meg főleg ne, ha mások unszolnak. Nagy fiú vagy, bizonyára meg tudod mondani nekik a véleményedet még akkor is, ha esetleg nekik nem tetszik.
Ui. Kérdésedre válaszolva: rossz ötletnek tartom.
(Továbbá kérlek, javíts a nyelvi stílusodon! Borzasztó olvasni.)
7/10 anonim válasza:
szerintem nyugodtan tedd meg, később mikor komoly kapcsolatod lesz és jó lenne a változatosság akkor döbbensz rá, hogy mekkora hülye voltál....tedd meg, rossz nem lesz...
8/10 anonim válasza:
"Már minden haverom túl van.rajta"
Mármint a szüzesség elvesztésén, vagy konkrétan ezen a csajon? Nem mindegy. :D
2014. nov. 10. 22:15
9/10 anonim válasza:
Ha nem jön be akkor mit fogsz vele kezdeni mikor meglátod a kis punciját? Lesz gusztusod nyalni?
2014. nov. 10. 22:16
10/10 A kérdező kommentje:
A szuzesseg el vesztésen :) csak már olyan ciki hogy 19 évesen es en.is szivem szerint az "igazival" veszteném el...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!