Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azok a kamaszok, akiknek még...

Azok a kamaszok, akiknek még nem volt barátnőjük azok gyerekesebben viselkednek? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
csak úgy felvetődött bennem a kérdés, gondoltam fölteszem

2014. nov. 2. 21:30
 1/4 hellcatlana válasza:

Nekem még nem volt barátom, de nem gondolom éretlennek magam, sőt, jó néhány társamat lekörözöm, ami az intelligenciát és beállítottságot illeti. Egy párkapcsolat sok mindenre rávilágít és még jobban megtanít kompromisszumot kötni, türelmesebbnek és empatikusabbnak lenni, ám ezektől eltekintve nem hinném, hogy nagyobb jelentősége lenne. És ezt a fiúknál is így gondolom, csak a mai világban már mindenki beszűkült és kretén, ha 16-17 évesen még nem volt senkije...

16/L

2014. nov. 2. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan pl. egyik volt barátnőm túl gyerekes volt és ezért lett vége. De lehet hogy nem szeretnének vagy nem jönnek be senkinek.
2014. nov. 2. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
én 18 éves vagyok és még nekem sem volt barátom, de nem érzem úgy hogy lemaradtam volna valamiről..... úgy gondolom hogy most még a tanulásra kell koncentrálnom (ami szerintem abszolút nem számit gyerekesnek...) :)
2014. nov. 2. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem se volt még én inkább túl komolyan gondolkozom a kortársaimhoz képest. És itt a probléma szerintem. 16/f
2014. nov. 2. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!